De Redoute 58

Stad aan 't Haringvliet

koopsom € 379.000,- v.o.n.

De Redoute 58 Stad aan 't haringvliet

HAVENSTADT: Stads wonen met een dorps karakter! Op circa 30 autominuten van Rotterdam 

Wij hebben nog enkele twee onder één kap woningen met garage te koop. deze woningen zijn een chique verschijning in het straatbeeld van Havenstadt.
De woningen zijn uiterst rijk gedetailleerd, worden gebouwd van hoogwaardige materialen en zijn standaard voorzien o.a. van een garage, vloerverwarming op de gehele begane grond, heipalen voor een eventuele uitbouw en zonnepanelen op het dak. 
Het gaat hier om de ware pareltjes in het project. Allen hebben een unieke ligging met de tuin op het zuiden en blijvend polderzicht! 

DE LOCATIE
Het project ligt in het dorp Stad aan het Haringvliet, onder de rook van Middelharnis. Binnen 5 autominuten zijn de middelbare scholen, de winkels, de horeca en centrumvoorzieningen van Goeree-Overflakkee bereikbaar. Basisonderwijs, openbaar vervoer, de jachthaven en een strandje is op loopafstand.
Voor forenzen is dit een uitgelezen kans om een woning te kopen op een acceptabele reisafstand van de stad. Ervaar de rust en het prettige leefklimaat van het platteland met een directe aansluiting naar de stad. Stads wonen met een dorps karakter!
De woningen liggen allen geheel kindvriendelijk en er is maar één toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer. Dit geeft een veilig gevoel, voor u en uw kind! Voetgangers en fietsers bereiken via een verbindingsbrug de scholen, het strandje en de jachthaven.

De woningen zijn al in aanbouw en zullen medio 2019 worden opgeleverd.

Omschrijving
Begane grond: entreehal, meterkast, toilet en trapopgang, ruime woonkamer van 30m² en een riante keukenopstelplaats met diverse mogelijkheden. De gehele begane grond is standaard voorzien van vloerverwarming. U kunt uw leefruimte aanzienlijk uitbreiden door middel van een aanbouw 6.00 x 2.40 over de gehele breedte van de woning. Heipalen hiervoor zijn reeds aanwezig.

Eerste verdieping
Eerste verdieping biedt plaats aan 3 ruime slaapkamers en een badkamer waar mogelijkheden zijn voor een douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is per vaste trap bereikbaar, voorzien van CV opstelplaats, wasmachine- en drogeraansluiting. Een vierde en vijfde slaapkamer behoort hier tot de mogelijkheden.

Tuin
Heerlijke tuin op het zuiden met uitzicht over het polderlandschap! Deze woningen worden standaard voorzien van een garage en er is een parkeervoorziening op eigen grond.

Bijzonderheden
De woningen worden o.a. gebouwd met een chique donkere steen, lichte kozijnen, brede boeidelen, draai/kiep ramen op de verdiepingen, een keramische pan. Hoogwaardige materialen. 

Deelauto’s 
Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor u als bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Zo betaalt u niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

Daarnaast worden de bewoners van deze woonwijk buren van de meest innovatieve woning van Nederland. Op initiatief van de ontwikkelaar Wonen op Flakkee en bouwonderneming Stout is er met inmiddels circa 22 partners nagedacht over hoe wonen er in de toekomst uit zal gaan zien. Alle kennis en expertise met betrekking tot duurzame energie en domotica komt samen in één woning. In deze woning zullen straks de meest vooruitstrevende innovaties leiden tot hoogstaand comfort en een ultieme woonbeleving.

Foto's (6)

Details

Overdracht
Koopsom
€ 379.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Keurmerken
GIW Waarborgcertificaat
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Isolatie
volledig geïsoleerd
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
150 m²
Perceeloppervlakte
317 m²
Inhoud
480 m³
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Energie
Warm water
c.v.-ketel
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 164 m² en is gelegen op het zuidwesten

Plattegronden (1)

Locatie

Ik wil graag: