Korteweegje

Dirksland

€ 297.500,- tot € 297.500,-

Korteweegje Dirksland

RUIME 2/1 KAP, LEVENSLOOPBESTENDIGE EN ENERGIE NEUTRALE WONING MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND, GARAGE EN ZONNIGE ACHTERTUIN.

Indeling: hal/entree, toilet met fonteintje, trapopgang en meterkast; woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin; open keuken welke casco zal worden opgeleverd.

Via de woonkamer bereikt u een halletje met wasmachine aansluiting en toegang tot de beneden slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een eigen badkamer welke is voorzien van douche, vaste wastafel en 2e toilet. Tegen meerwerk prijzen is het mogelijk ander sanitair en/of tegels te kiezen. Let op: naarmate de bouw en afbouw vordert is hier wel steeds minder in mogelijk.

Aan de woning vast ligt de garage.

Op verdieping: overloop met technische ruimte; voor- en achter slaapkamer; badkamer met een douchehoek, vaste wastafel en toilet. Ook hier is het mogelijk tegen meerwerk prijzen uw eigen sanitair en/of tegels te kiezen. Ook hier geldt dat hoe verder de bouw en afbouw vordert, er minder mogelijk is.

Middels een Vlizo trap bereikt u de zolder welke over de gehele woning is gesitueerd. De mogelijkheid bestaat (tegen meerprijs) een vaste trap aan te brengen teneinde nog een slaap of hobbykamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Levensloop bestendige wonen;
- Energie neutrale woning;
- Vloerverwarming door de gehele woning;
- Keuken wordt casco opgeleverd;
- Meerwerk en aanpassingen naar wens tegen meerwerkprijzen, zolang dit nog mogelijk is;
- Grondoppervlakte ca. 360 m². (dient nog exact te worden ingemeten).

Koopsom: € 297.500,- v.o.n.
Verwachte oplevering september 2018

Foto's (8)

Details

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
90 m² tot 110 m²
Perceeloppervlakte
340 m² tot 380 m²
Inhoud
280 m³ tot 320 m³

Bouwtypes

2/1 kap

€ 297.500,- tot € 297.500,-

2/1 kap

RUIME 2/1 KAP, LEVENSLOOPBESTENDIGE EN ENERGIE NEUTRALE WONING MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND, GARAGE EN ZONNIGE ACHTERTUIN. Indeling: hal/entree, toilet met fonteintje, trapopgang en meterkast; woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin; open keuken welke casco zal worden opgeleverd. Via de woonkamer bereikt u een halletje met wasmachine aansluiting en toegang tot de beneden slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een eigen badkamer welke is voorzien van douche, vaste wastafel en 2e toilet. Tegen meerwerk prijzen is het mogelijk ander sanitair en/of tegels te kiezen. Let op: naarmate de bouw en afbouw vordert is hier wel steeds minder in mogelijk. Aan de woning vast ligt de garage. Op verdieping: overloop met technische ruimte; voor- en achter slaapkamer; badkamer met een douchehoek, vaste wastafel en toilet. Ook hier is het mogelijk tegen meerwerk prijzen uw eigen sanitair en/of tegels te kiezen. Ook hier geldt dat hoe verder de bouw en afbouw vordert, er minder mogelijk is. Middels een Vlizo trap bereikt u de zolder welke over de gehele woning is gesitueerd. De mogelijkheid bestaat (tegen meerprijs) een vaste trap aan te brengen teneinde nog een slaap of hobbykamer te realiseren. Bijzonderheden: - Levensloop bestendige wonen; - Energie neutrale woning; - Vloerverwarming door de gehele woning; - Keuken wordt casco opgeleverd; - Meerwerk en aanpassingen naar wens tegen meerwerkprijzen, zolang dit nog mogelijk is; - Grondoppervlakte ca. 360 m². (dient nog exact te worden ingemeten). Koopsom: € 297.500,- v.o.n. Verwachte oplevering september 2018