Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Aankoopmakelaar Goeree-Overflakkee

Aankoopmakelaar Goeree-Overflakkee

Op dit moment is de woningmarkt op Goeree-Overflakkee een verkopersmarkt. Er is weinig tot geen aanbod gecombineerd met veel vraag en stijgende prijzen. Juist nu biedt een aankoopmakelaar uitkomst. Kopers hebben een beperkte keuze en moeten steeds vaker onder druk een beslissing nemen. Struijk & Struijk in Middelharnis is al meer dan 35 jaar een begrip op het eiland Goeree-Overflakkee als Aankoopmakelaar. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jou als klant. Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en gaan met vertrouwen de samenwerking tegemoet.

 

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?
Funda toont vaak niet het volledige aanbod. Via Struijk & Struijk geven wij u inzicht in het totale woningaanbod op Goeree-Overflakkee. Daarnaast houden wij u ook op de hoogte over nieuwe woningen die vrijkomen. Wij zoeken voor u uit wat uw financiële mogelijkheden zijn. Een koper met Struijk & Struijk uit Goeree-Overflakkee als aankoopmakelaar is een koper die exact weet wat hij kan betalen.

 

Hoe helpt een aankoopmakelaar geld besparen?

Met een aankoopmakelaar heeft u op Goeree-Overflakkee een sterkere onderhandelingspositie dan een koper zonder makelaar. Bovendien koopt u een huis met hoofd én hart. Wij kennen de spelregels en onderhandelen zakelijk en professioneel. Omdat we niet emotioneel betrokken zijn kunnen we zakelijk en objectief de (waarde van) de woning beoordelen. Waar emoties bij de koper soms kunnen overheersen, blijven wij als uw aankoopmakelaar nuchter. En dat kan duizenden euro’s schelen. Doordat wij al 35 jaar ervaring hebben, kunt u met ons als makelaar ook onder tijdsdruk een weloverwogen beslissing nemen.

 

 

Geen gedoe

Onze makelaars voorkomen onzekerheid over uw risico’s op gebreken. Wij weten hoe het zit. En weten vooral wat u kunt doen om de kans op problemen over verborgen gebreken te minimaliseren. Zo kunnen we u adviseren over het bouwkundig laten keuren van de woning en de kleine lettertjes in de koopovereenkomst. Dé woningmarkt bestaat niet, maar Struijk & Struijk als aankoopmakelaar op Goeree-Overflakkee weet alles van de lokale markt wat voor u van belang is. Uw NVM-aankoopmakelaar op Goeree-Overflakkee kent de markt, in al haar facetten. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Wij bieden een ruim aanbod aan in koophuizen, bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden. Benieuwd wat Struijk & Struijk Makelaardij als aankoopmakelaar voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.