Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Zelf verkopen

Bent u een ervaren (ver)koper en wilt u een deel van het makelaarswerk zelf doen? Dat kan bij ons! Struijk & Struijk biedt u namelijk de mogelijkheid uw woning te verkopen via 'Makelaar ben je zelf'. Hiervoor berekenen wij een vast courtagetarief, dat beduidend lager ligt dan wanneer wij al het werk voor u uit handen nemen. 

De eerste stap in het verkoopproces is de woningopname. Wij zullen de woning opnemen en in overleg met u een vraagprijs bepalen. U kiest een pakket en levert eenvoudig zelf informatie over de woning aan. Wij zullen uw woning aan de hand van deze informatie op internet plaatsen. Uw woning komt onder andere op funda.nl, makelaarbenjezelf.nl en struijkstruijk.nl.

Potentiële kopers reageren op de door ons geplaatse advertentie en zullen de gegevens van de kandidaat noteren en doorgeven aan u. U kunt met de kandidaten contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Deze bezichtiging voert u dus ook zelf uit.

Mochten de kandidaten concreet worden met een voorstel zullen wij u onderhandelen totdat u tevreden bent. Wanneer er overeenkomst is bereikt met de kandidaten zullen wij de koopovereenkomst opmaken en het administratieve deel van de verkoop afhandelen.

Meer informatie kunt u vinden op www.struijkstruijk.makelaarbenjezelf.nl

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.