Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Zelf verkopen

Ben je een ervaren (ver)koper en wil je een deel van het makelaarswerk zelf doen? Dat kan bij ons! Struijk & Struijk biedt jou namelijk de mogelijkheid je woning te verkopen via 'Makelaar ben je zelf'. Hiervoor berekenen wij een vast courtagetarief, dat beduidend lager ligt dan wanneer wij al het werk voor je uit handen nemen. 

De eerste stap in het verkoopproces is de woningopname. Wij zullen de woning opnemen en in overleg een vraagprijs bepalen. Jij kiest een pakket en levert eenvoudig zelf informatie over de woning aan. Wij zullen je woning aan de hand van deze informatie op internet plaatsen. Jouw woning komt onder andere op funda.nl, makelaarbenjezelf.nl en struijkstruijk.nl.

Potentiële kopers reageren op de door ons geplaatse advertentie en zullen de gegevens van de kandidaat noteren en aan jou doorgeven. Je kunt met de kandidaten contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Deze bezichtiging voer je dus ook zelf uit.

Mochten de kandidaten concreet worden met een voorstel zullen wij voor je onderhandelen totdat je tevreden bent. Wanneer er overeenkomst is bereikt met de kandidaten zullen wij de koopovereenkomst opmaken en het administratieve deel van de verkoop afhandelen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.