Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Gratis waardebepaling

Wilt u graag de waarde van uw huis weten? Bij Struijk & Struijk Makelaardij kunt u een gratis waardebepaling voor uw huis aanvragen. Hierbij schatten wij uw woning op waarde. Dankzij onze expertise en de zorgvuldigheid waarmee wij te werk gaan, kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn.

Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Een waardebepaling geeft de marktwaarde van uw woning weer. Aan de hand van verschillende factoren zoals afmetingen, de ligging en de functionele indeling, stelt de taxateur de waarde van uw woning vast. Met deze informatie kunt u vervolgens de verkoopprijs voor uw woning bepalen.

Gratis waardebepalingHoe werkt een gratis waardebepaling precies?

Onze taxateur stelt een waardebepaling op met behulp van een uniform taxatiemodel waarbij rekening gehouden wordt met de volgende factoren: de staat van onderhoud, de oppervlakte en inhoud van het pand, de functionele indeling, de isolatie en energiezuinigheid, het bestemmingsplan en de ligging van de woning. Aan de hand van strenge richtlijnen en grondige onderbouwingen wordt de waarde van uw woning vastgesteld. Onze taxateur neemt de tijd voor u en geeft u informatie over de totstandkoming van de waarde indicatie van uw woning. Hiermee bieden wij een transparante dienstverlening en houden wij u op de hoogte van de taken die wij uitvoeren.

Wie bepaalt de waarde van mijn huis?

Struijk en Struijk Makelaardij is al ruim 30 jaar een ervaren taxateur op Goeree-Overflakkee. Wij zijn erkend NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxateur en beschikken daarmee over alle benodigde certificaten. Hierdoor kunnen we verschillende vormen van taxatie voor u uitvoeren. Ons team beschikt over alle nodige kennis waarmee wij vakkundig en snel de waarde van uw woning kunnen bepalen. Daarmee garanderen wij u een betrouwbare, snelle service.

Wilt u de waarde van uw woning weten? Neem direct contact met ons op en we komen zo snel mogelijk (vrijblijvend) bij u langs.

Hulp nodig bij het verkopen van uw woning? Wij helpen u uw huis op Goeree-Overflakkee te verkopen.

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.