Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Gratis waardebepaling

Wilt je graag de waarde van jouw huis weten? Bij Struijk & Struijk Makelaardij kun je een gratis waardebepaling voor je huis aanvragen. Hierbij schatten wij je woning op waarde. Dankzij onze expertise en de zorgvuldigheid waarmee wij te werk gaan, kunnen wij je snel en efficiënt van dienst zijn.

Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Een waardebepaling geeft de marktwaarde van jouw woning weer. Aan de hand van verschillende factoren zoals afmetingen, de ligging en de functionele indeling, stelt de taxateur de waarde van je woning vast. Met deze informatie kunt je vervolgens de verkoopprijs voor jouw woning bepalen.

gratis waardebepaling flakkee

 

Hoe werkt een gratis waardebepaling precies?

Onze taxateur stelt een waardebepaling op met behulp van een uniform taxatiemodel waarbij rekening gehouden wordt met de volgende factoren: de staat van onderhoud, de oppervlakte en inhoud van het pand, de functionele indeling, de isolatie en energiezuinigheid, het bestemmingsplan en de ligging van de woning. Aan de hand van strenge richtlijnen en grondige onderbouwingen wordt de waarde van jouw woning vastgesteld. Onze taxateur neemt de tijd voor je en geeft informatie over de totstandkoming van de waarde indicatie van de woning. Hiermee bieden wij een transparante dienstverlening en houden wij je op de hoogte van de taken die wij uitvoeren.

 

gratis waardebepaling goeree

Wie bepaalt de waarde van mijn huis?

Struijk en Struijk Makelaardij is al ruim 30 jaar een ervaren taxateur op Goeree-Overflakkee. Wij zijn erkend NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxateur en beschikken daarmee over alle benodigde certificaten. Hierdoor kunnen we verschillende vormen van taxatie voor je uitvoeren. Ons team beschikt over alle nodige kennis waarmee wij vakkundig en snel de waarde van je woning kunnen bepalen. Daarmee garanderen wij je een betrouwbare, snelle service.

De waarde van je woning weten?

 

Van plan om je huis te verkopen en benieuwd naar de waarde? Neem direct contact met ons op en we komen zo snel mogelijk (vrijblijvend) bij je langs.

Hulp nodig bij het verkopen van je woning? Wij helpen je graag om je huis op Goeree-Overflakkee te verkopen.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.