Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Makelaar Flakkee

Wanneer u uw huis wilt verkopen, laten taxeren of op zoek bent naar iets nieuws, staat Struijk & Struijk makelaardij voor u klaar als makelaar op Flakkee. Met jarenlange ervaring bieden wij u de beste service en voorzien wij u van deskundig advies. Struijk & Struijk: Uw makelaar op Flakkee.

Wie is de makelaardij op Flakkee?

Struijk & Struijk is al meer dan 30 jaar actief in de woningmarkt en is een erkend lid van de NVM. Als makelaar op Flakkee, focussen wij ons op de (ver)koop van woningen in de omgeving van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Ons ervaren team is zeer betrokken bij het proces van het kopen of verkopen van uw huis. Wij voorzien u van advies en bieden begeleiding bij het nemen van de grote beslissingen rondom het (ver)kopen van uw woning.

Hoe ziet het eiland eruit?

Goeree-Overflakkee is een eiland in de provincie Zuid-Holland. Het eiland is rijk aan verschillende gebieden; uitgestrekte stranden, polders en dijken, mooie meren en kleine bossen met wilde dieren zoals roofvogels en reeën. Een divers eiland dus, met zo’n 14 dorpen waar van alles te beleven valt voor jong en oud. Hier kunt u genieten van uw rust, maar er valt ook genoeg te ondernemen.

Makelaar FlakkeeHoe koop ik een huis op Flakkee?

Struijk en Struijk Makelaardij heeft een ruim aanbod aan koopwoningen op Flakkee. Het eiland biedt veel woonmogelijkheden; vrijstaande huizen, starterswoningen of 2-onder1-kapwoningen, maar ook grote panden op bedrijventerreinen en kavels waarop u uw droomhuis kunt (laten) bouwen. Als makelaar op Flakkee bieden wij u advies over welke woning geschikt is voor u.

Hoe verkoop ik een huis op Flakkee?

Wij staan u graag bij in het verkopen van uw woning. Ons deskundige team heeft aandacht voor het vinden van een geschikte koper en zorgt ervoor dat de verkoop van uw huis snel en voorspoedig verloopt. Wij helpen u met het verkoopklaar maken van uw woning en nemen de bezichtigingen uit handen.

Ons makelaar aanbod op Flakkee

Struijk & Struijk Makelaardij biedt een ruim aanbod aan in koophuizen, bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden op Flakkee. Grote kans dat u iets vindt dat aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar ons huidige woningaanbod? Bekijk ons aanbod hier.

  

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.