Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Makelaar Middelharnis

Makelaardij in Middelharnis: Struijk & Struijk is al ruim 30 jaar actief op de woningmarkt van Middelharnis. Of u uw vrijstaande huis nu wilt laten taxeren, een starterswoning wilt kopen of uw twee-onder-één-kap wilt verkopen, wij helpen u graag verder.

Struijk & Struijk: de makelaardij in Middelharnis

Struijk & Struijk makelaardij is erkend lid van de NVM en heeft al jarenlange ervaring als makelaar in het pittoreske dorp Middelharnis. Wij zijn actief in de ver- en aankoop van woningen in de omgeving Goeree-Overflakkee. Ons gemotiveerde team staat u graag bij tijdens het kopen of verkopen van uw woning. Wij kunnen u als makelaar begeleiden en van advies voorzien bij het nemen van grote beslissingen rondom de verkoop van uw woning of de aankoop van uw nieuwe huis in Middelharnis.

Waarom kiezen voor Middelharnis?

Het dorp Middelharnis is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft een bruisend centrum met een breed aanbod van verschillende winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Ook is er een mooie haven met verschillende uitgaansgelegenheden en er worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd zoals muziekfestivals, braderieën en wielerrondes. Kortom, er valt altijd wel wat te beleven in dit gezellige dorp.

Makelaar MiddelharnisWie helpt me bij een huis kopen of verkopen in Middelharnis?

Struijk en Struijk heeft als makelaar een ruim aanbod aan koopwoningen in de omgeving van Middelharnis. Het dorp beschikt over verschillende woonmogelijkheden; vrijstaande huizen, appartementen, starterswoningen en bungalows. Daarnaast zijn er ook panden beschikbaar op bedrijventerreinen of kunt u op een kavel zelf iets (laten) bouwen. Als makelaar in Middelharnis staan wij u onder andere bij in de taxatie, de bezichtigingen en het koopcontract van uw huis. Naast Middelharnis, focussen wij ons ook op andere dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee.

 

Zelf uw droomhuis al gevonden?

Wij bieden ook een aankoopservice! Een huis koopt u met hoofd én hart. Waar de emoties bij de koper soms kunnen overheersen, blijven wij als uw aankoopmakelaar nuchter. Wanneer u ingewikkelde beslissingen moet maken, adviseren wij u zakelijk en professioneel zodat u zelfs onder tijdsdruk weloverwogen beslissingen kunt blijven nemen. Doordat wij niet emotioneel betrokken zijn kunnen we zakelijke en objectief (de waarde van) de woning beoordelen. Dit kan duizenden euro's schelen. Bovendien kennen wij de markt en de spelregels. We weten hoe en wanneer er onderhandeld kan worden en voorkomen onzekerheid over de kleine lettertjes in de koopovereenkomt.

Ons aanbod in Middelharnis

Struijk & Struijk Makelaardij heeft een ruim aanbod in koopwoningen, bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden in en rondom Middelharnis. Bent u benieuwd naar ons huidige woningaanbod in dit prachtige dorp? Bekijk hier ons aanbod.

 

Begin dit jaar vertelde Michelle aan het Eilanden Nieuws welk effect de coronacrisis op Struijk & Struijk had. Benieuwd naar haar verhaal? U kunt het online teruglezen.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.