Makelaar Goeree-Overflakkee

 

 

Wilt u een huis kopen, uw huis verkopen of uw huis laten taxeren? Struijk & Struijk, Makelaar op Goeree-Overflakkee, helpt u verder met advies.

Struijk & Struijk Makelaardij

Struijk en Struijk heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en is een erkend lid van de NVM. Wij bieden hulp bij het (ver)kopen van uw woning op en rondom Goeree-Overflakkee. Ons gemotiveerde team is erg betrokken bij het hele proces van het kopen of verkopen van uw huis. Wij bieden u de juiste ondersteuning en voorzien u van advies bij het nemen van de belangrijke beslissingen tijdens het kopen of verkopen van uw woning.

Over Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is één van de Zuid-Hollandse eilanden. Dit prachtige eiland is zeer divers; gelegen aan mooie meren, brede stranden en verschillende pittoreske dorpjes met winkels, havens, horecagelegenheden en verre poldergezichten. Het is niet voor niets dat het eiland steeds meer in trek is. U kunt hier genieten van de rust, terwijl de grotere steden zoals Rotterdam en Breda maar een halfuurtje van u verwijderd zijn.

Makelaar Goeree Overflakkee

Huis kopen op Goeree-Overflakkee

Struijk & Struijk heeft een ruim aanbod aan koopwoningen op het eiland Goeree-Overflakkee. Van Ouddorp tot Ooltgensplaat en van Sommelsdijk tot Herkingen; waar u ook zou willen wonen, wij hebben altijd een veelzijdig aanbod voor u!

Huis verkopen op Goeree-Overflakkee

Wij helpen u ook graag bij het verkopen van uw woning. We taxeren uw huis en zorgen ervoor dat uw woning veel aandacht krijgt dankzij ons speciale verkoopmediaplan. Dit leidt tot een groter bereik, meer bezichtigingen en een snelle verkoop van uw huis. Wat zal zorgen voor een snelle verkoop van uw huis. Wij selecteren de beste koper en staan u bij tijdens het verkoopproces van uw huis.

Het makelaar aanbod op Goeree-Overflakkee

Naast ons ruime aanbod in koopwoningen beschikken wij ook over bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden. Grote kans dat u een pand vindt dat aan uw wensen voldoet. Wilt u weten welke panden er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan ons meest recente aanbod.