Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Makelaar Sommelsdijk

Zoekt u een ervaren makelaar in Sommelsdijk? Struijk & Struijk makelaardij op Goeree-Overflakkee begeleidt u tijdens het kopen of verkopen van uw woning.

Struijk & Struijk Makelaardij

Struijk en Struijk heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee en is daarbij ook nog eens erkend lid van de NVM. Ons deskundige team helpt u bij de aan- of verkoop van uw huis. Wij adviseren u en bieden u de juiste ondersteuning tijdens het gehele proces.

Struijk & Struijk Makelaardij is gevestigd aan de Langeweg 2 in Middelharnis, op de grens van Middelharnis en Sommelsdijk. 

Makelaar SommelsdijkHoe kan ik een huis kopen of verkopen in Sommelsdijk?

Struijk & Struijk heeft een ruim aanbod aan woningen in Sommelsdijk. Ook in de omliggende dorpen zijn wij zeer actief. Wij staan voor u klaar met advies bij het kopen van een huis en kijken samen met u naar uw wensen. Ook wanneer u uw huis wilt verkopen ondersteunen wij u graag. We staan u bij tijdens de taxatie, voeren de bezichtigingen uit en stellen ons unieke verkoopmediaplan voor u op. Hierdoor wordt de verkoop van uw woning snel en vakkundig in gang gezet en met succes afgerond! Wij omschrijven onszelf als persoonlijk, kundig en enthousiast. We zoeken graag op een creatieve manier naar mogelijkheden waarmee wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Een stapje extra is geen probleem. We willen dat u tevreden bent, dat is onze beste reclame.

Ons makelaar aanbod in Sommelsdijk

Wij beschikken over een ruim aanbod aan koopwoningen in Sommelsdijk en de nabijgelegen omgeving. Daarnaast hebben wij ook nieuwbouwprojecten, huurwoningen en kavels tot ons beschikking. Er is dus een grote kans dat u uw droomhuis in Sommelsdijk vindt. Wilt u weten welke panden er op dit moment beschikbaar zijn in Sommelsdijk? Bekijk ons meest recente aanbod.

3 redenen om te kiezen voor Struijk & Struijk 

1. Ruim 30 ervaring als makelaar in de regio: Wij kennen de huizenmarkt in de regio door en door, en kunnen u daardoor goed adviseren bij het bepalen van de vraagprijs, of wanneer u een woning wilt aankopen. 

2. Uitgebreid woningzoekendenbestand: Wij hebben een groot netwerk en bestand van mensen die op zoek zijn naar een woning. Dit maakt het verkopen van uw woning nog eenvoudiger!

3. Gratis waardebepaling: Makelaar Eldert Reedeker komt graag bij u langs om kosteloos een waardebepaling te verzorgen. 

Waarom kiezen voor een huis in Sommelsdijk?

Het dorp Sommelsdijk ligt op Goeree-Overflakkee, één van de Zuid-Hollandse eilanden. Dit eiland is heel verschillend en zit vol met verrassingen. Brede stranden, stille natuurgebieden, gezellige dorpen met winkels en horecagezichten en het hele jaar door volop activiteiten voor jong en oud. Het dorp is zeer divers en beschikt over een authentiek centrum met oude woningen. Tegelijkertijd zijn er ook verschillende nieuwbouwwijken aan de rand van het dorp. Kortom, vele opties en dus voor ieder wat wils!

  

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.