Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Verkoopmakelaar

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om je huis te verkopen kun je de hulp van een pro-actieve makelaar goed gebruiken. Een makelaar die er voor zorgt dat jouw woning structureel onder de aandacht komt om de verkoop ervan te bevorderen. Struijk & Struijk is zo'n pro-actieve makelaar.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Struijk & Struijk een bekende naam op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij zijn een NVM Makelaar, waardoor wij garant staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Onze makelaars zijn er in getraind de juiste koper te zoeken voor jouw woning.

Huis verkopen met NVM makelaar

Wanneer je besloten hebt om je huis in regio Goeree Overflakkee te verkopen, willen wij dat het verkoopproces zo goed mogelijk loopt en alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Als NVM-makelaar kunnen wij deze werkwijze garanderen. Wij zijn aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit binnen de branche. Je wordt bij ons enkel geholpen door gecertificeerde en opgeleide makelaars en medewerkers, voor deskundige ondersteuning. Wij begeleiden je gedurende het gehele traject van aan- en verkoop van je woning.

Vrijblijvend advies huis verkopen

Graag ontmoeten we je tijdens een geheel vrijblijvend gesprek, waar wij toelichting op onze werkwijze geven. Op basis van dit gesprek adviseren wij je over de verkoopstrategie en bepalen wij samen met jou een realistische, maar strategische vraagprijs.

Voor meer informatie over onze tarieven, aanbiedingen en vragen, nodigen wij je uit om een afspraak met ons te maken.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.