Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Verkoopmakelaar

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om uw huis te verkopen kunt u de hulp van een pro-actieve makelaar goed gebruiken. Een makelaar die er voor zorgt dat uw woning structureel onder de aandacht komt om de verkoop ervan te bevorderen. Struijk & Struijk is zo'n pro-actieve makelaar.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Struijk & Struijk een bekende naam op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij zijn een NVM Makelaar, waardoor wij garant staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Onze makelaars zijn er in getraind de juiste koper te zoeken voor uw woning.

Huis verkopen met NVM makelaar

Wanneer u besloten heeft uw huis in regio Goeree Overflakkee te verkopen, willen wij net als u dat het verkoopproces zo goed mogelijk loopt en alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Als NVM-makelaar kunnen wij deze werkwijze garanderen. Wij zijn aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit binnen de branche. U wordt bij ons enkel geholpen door gecertificeerde en opgeleide makelaars en medewerkers, voor deskundige ondersteuning. Wij kunnen u gedurende het gehele traject van aan- en verkoop van woningen voor u kunnen begeleiden.

Vrijblijvend advies huis verkopen

Graag maken wij kennis met u tijdens een geheel vrijblijvend gesprek, waar wij toelichting op onze werkwijze geven. Op basis van dit gesprek kunnen wij u adviseren over de verkoopstrategie en bepalen wij samen met u een realistische, maar strategische vraagprijs.

Voor meer informatie over onze tarieven, aanbiedingen en vragen, nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.