Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis kopen Goeree-OverflakkeeU wilt een huis kopen op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Dankzij ons diverse aanbod, is de kans groot dat we samen uw droomhuis vinden. Er staan genoeg huizen te koop op Goeree-Overflakkee.

Wie zijn Struijk & Struijk?

Al meer dan 30 jaar zijn onze makelaars actief op de woningmarkt van Goeree-Overflakkee. Wij weten als geen ander alle ins & outs van wat er zoal speelt. Wij staan u daardoor graag bij in het kopen van een nieuw huis op Goeree-Overflakkee. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan het ondertekenen van het koopcontract en het overhandigen van de sleutel. Wij staan altijd klaar met deskundig advies! Ons kantoor is gevestigd in Middelharnis.

Huis kopen Goeree-OverflakkeeWaar op te letten bij een huis kopen op Goeree-Overflakkee?

Een huis kopen doet u niet zomaar en gaat vaak gepaard met de nodige twijfels en stress. Zoals vaak wordt gezegd: het gaat niet om een pakje boter. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk deze keuzes zijn en willen dat u tevreden bent. Waar bent u naar op zoek? Waar wilt u wonen? Hoe ruim wilt u wonen? Hoe groot is uw budget? Gaat u voor een modern nieuwbouwhuis midden in het dorp of heeft u toch liever een oude boerenstee buiten het dorp? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij willen u graag helpen bij deze keuzes door u zo goed mogelijk bij te staan in het proces van het kopen van een nieuw huis op Goeree-Overflakkee. Wij adviseren u graag en kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Welke nieuwbouw is beschikbaar op Goeree-Overflakkee?

In opdracht van projectontwikkelaars en aannemers adviseren wij bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op Goeree-Overflakkee. Wij weten als geen ander waar de klant naar op zoek is. Op deze manier wordt er efficiënt omgegaan met het bouwen van nieuwe huizen. Bent u geïnteresseerd in één van onze nieuwbouwwoningen of appartementen? Bekijk ons aanbod in nieuwbouwprojecten.

Ons aanbod

Naast het ruime aanbod in nieuwbouwprojecten hebben wij ook verschillende andere panden te koop op Goeree-Overflakkee. Wilt u bijvoorbeeld liever huren? Dan kunnen wij kijken welke huurpanden aan uw wensen voldoen. Wilt u toch liever zelf bouwen? Wij hebben regelmatig verschillende bouwgronden en kavels te koop waarop u een eigen pand kunt bouwen naar uw hartenwens. Wilt u uw bedrijf vestigen op het eiland? Ook hiervoor hebben wij diverse bedrijfspanden beschikbaar.

Wilt u uw huidige huis verkopen? Ook daar helpen we u graag bij. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. 

Meer weten over Struijk & Struijk? Kijk dan eens verder op onze website. 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.