Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Goeree-Overflakkee

Op dit moment is de woningmarkt op Goeree-Overflakkee een verkopersmarkt. Er is weinig tot geen aanbod gecombineerd met veel vraag en stijgende prijzen. Juist nu biedt een aankoopmakelaar uitkomst. Kopers hebben een beperkte keuze en moeten steeds vaker onder druk een beslissing nemen. Struijk & Struijk in Middelharnis is al meer dan 35 jaar een begrip op het eiland Goeree-Overflakkee als Aankoopmakelaar. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jou als klant. Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en gaan met vertrouwen de samenwerking tegemoet.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Funda toont vaak niet het volledige aanbod. Via Struijk & Struijk geven wij je inzicht in het totale woningaanbod op Goeree-Overflakkee. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte over nieuwe woningen die vrijkomen. Wij zoeken voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Een koper met Struijk & Struijk uit Goeree-Overflakkee als aankoopmakelaar is een koper die exact weet wat hij kan betalen.

Hoe helpt een aankoopmakelaar geld besparen?

  • Je hebt op Goeree-Overflakkee mét een aankoopmakelaar een sterkere onderhandelingspositie dan een koper zonder makelaar.
  • Koop je huis met hoofd én hart.
  • Wij kennen de spelregels en onderhandelen zakelijk en professioneel.
  • Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn kunnen we zakelijk en objectief de (waarde van) de woning beoordelen. Waar emoties bij de koper soms kunnen overheersen, blijven wij als uw aankoopmakelaar nuchter. En dat kan duizenden euro’s schelen.
  • Met 35 jaar ervaring, kun je met ons als aankoopmakelaar ook onder tijdsdruk een weloverwogen beslissing nemen.

Wie zijn de aankoopmakelaars van Struijk & Struijk?

Het team van Struijk&Struijk werkt al jaren samen en kent de markt op Goeree-Overflakkee door en door. Ons belang: zorgen dat je het huis van jouw dromen niet alleen vindt, maar ook kunt kopen (voor de juiste prijs). We stellen onze makelaars graag aan je voor.

   

Geen gedoe

Onze makelaars voorkomen onzekerheid over jouw risico’s op gebreken. Wij weten hoe het zit. En weten vooral wat je kunt doen om de kans op problemen over verborgen gebreken te minimaliseren. Zo kunnen we je adviseren over het bouwkundig laten keuren van de woning en de kleine lettertjes in de koopovereenkomst. Dé woningmarkt bestaat niet, maar Struijk & Struijk als aankoopmakelaar op Goeree-Overflakkee weet alles van de lokale markt wat voor jouw van belang is. Je NVM-aankoopmakelaar op Goeree-Overflakkee kent de markt, in al haar facetten. En daar kun jij je voordeel mee doen. Wij bieden een ruim aanbod aan in koophuizen, bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden. Benieuwd wat Struijk & Struijk Makelaardij als aankoopmakelaar voor jouw kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of lees verder waarom Struijk & Struijk de aankoopmakelaar van Goeree Overflakkee is en de redenen waarom je een aankoopmakelaar in de hand moet nemen.

 

 

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.