Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis verkopen doe je met Struijk & Struijk

Wanneer je de keuze maakt om je huis te verkopen kun je de hulp van een pro-actieve makelaar goed gebruiken. Een makelaar die ervoor zorgt dat je woning structureel onder de aandacht komt om de verkoop te bevorderen. Struijk & Struijk is zo'n pro-actieve makelaar.

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

NVM Makelaar

Met meer dan 30 jaar ervaring is Struijk & Struijk een bekende naam op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij zijn een NVM Makelaar, waardoor wij garant staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Onze makelaars zijn er in getraind de juiste koper te zoeken voor uw woning.

Huis verkopen met NVM makelaar

Wanneer je besloten hebt om je huis in regio Goeree Overflakkee te verkopen, willen we dat het verkoopproces zo goed mogelijk loopt en alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Als NVM-makelaar kunnen wij deze werkwijze garanderen. Wij zijn aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit binnen de branche. Je wordt bij ons enkel geholpen door gecertificeerde en opgeleide makelaars en medewerkers, voor deskundige ondersteuning. Wij begeleiden het gehele traject van aan- en verkoop van woningen voor je.

Vrijblijvend advies huis verkopen

Graag ontmoeten we je tijdens een geheel vrijblijvend gesprek, waar wij toelichting op onze werkwijze geven. Op basis van dit gesprek adviseren wij je over de verkoopstrategie en bepalen wij samen met jou een realistische, maar strategische vraagprijs.

Voor meer informatie over onze tarieven, aanbiedingen en vragen, nodigen wij je uit om een afspraak met ons te maken.

Afspraak maken

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op