Struijk & Struijk Struijk & Struijk

De ervaring van Jan Roedoe

Struijk & Struijk Makelaardij mocht de woning verkopen van Jan Roedoe uit Stad aan ’t Haringvliet. Inmiddels woont hij al jaren in Frankrijk en werd de woning slechts enkele keren per jaar gebruikt. Met de prima ‘verkopersmarkt’ natuurlijk de uitgelezen kans om de woning te verkopen. 

Tekst loopt door onder afbeelding

Dijkhof 1

Zijn woning, Dijkhof 1, is een unieke woning, waar echter wel het nodige werk aan zat. “Na de eerste kennismaking met de makelaar van Struijk & Struijk Makelaardij was er direct al een goed gevoel”, geeft Jan aan. De woning werd aangeboden in het woningzoekendenbestand, echter kwam hier nog geen reactie op. Daarop werd snel actie ondernomen en werd de presentatie gemaakt: foto’s, video, plattegronden en zelfs een eigen website werden gebruikt om de aandacht te trekken. 

Ondanks het achterstallige onderhoud was er veel interesse voor: slechts 2 dagen met bezichtigingen waren nodig om een succesvolle verkoop onder prima voorwaarden te realiseren. Jan is dan ook blij met zijn keuze voor Struijk & Struijk: “De koop realiseren is één, maar ook daarna bleef het contact prima en hebben de medewerkers zich van hun beste kant laten zien. Een echte aanrader!”


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw huis? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact op. 

Of bekijk de tekoop staande woningen op Goeree Overflakkee

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.