Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Goedereede huizen te koop

Ben jij benieuwd welke huizen er te koop staan in Goedereede? Wij van Struijk & Struijk Makelaardij helpen je graag verder! Inmiddels heeft ons makelaarskantoor al meer dan 30 jaar ervaring met huur- en koophuizen op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij begrijpen dat het in de huidige woningmarkt lastig is om je droomhuis te vinden. Maar samen met jou gaan wij de uitdaging aan en zoeken we naar huizen die te koop staan in Goedereede die echt bij jou passen! 

Wonen in Goedereede 

Goedereede is de enige stad op het eiland Goeree-Overflakkee. De stad bevindt zich in het westelijke gedeelte van het eiland en is omgeven met prachtige natuur. Zomers sta je binnen 15 minuten met je voeten in de Noordzee of rij je zo naar onze Zeeuwse buren over de Brouwersdam.

Goedereede heeft karakteristieke woningen, mooie straten en een indrukwekkende toren uit de 15e eeuw. Daarnaast kun je ook snel andere mooie plekken bezoeken zoals Rockanje, Hellevoetsluis of Brielle via de Haringvlietdam gelegen bij Stellendam. 

Goedereede is een rustige plek, waar je binnen een hand om draai de natuur in kan trekken. Maar ook de drukte van de Randstad opzoeken is geen probleem via de uitstekende verbindingswegen. Daarnaast zijn er in de omgeving genoeg gezellige eetgelegenheden zoals de Gouden Leeuw of een van de vele strandtenten. 

Goedereede als woonplaats

De stad is een goede woonplaats voor jong en oud. Er zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, huisartsenpraktijk, brandweerkazerne en meerder basisscholen of peuterspeelzalen. Daarnaast heeft Goedereede ook een gezellige voetbalvereniging, een fitnessclub en een scoutingvereniging. Maar naast gelegen dorp Ouddorp heeft nog meer sportverenigingen waaronder diverse watersportverenigingen. 

Huizen te koop in Goedereede 

Goedereede heeft diverse en mooie huizen te koop staan, maar is ook continu in ontwikkeling door nieuwbouwprojecten. Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar en houden je op de hoogte over de nieuwste huizen in Goedereede. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en vinden we jouw droomhuis. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet woon jij straks in het mooie Goedereede. 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.