Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Gratis waardebepaling Goeree-Overflakkee

Gratis waardebepaling Goeree-Overflakkee

U wilt de waarde van uw huis op Goeree-Overflakkee weten. Struijk & Struijk makelaardij voert een gratis waardebepaling uit voor uw huis. Wij schatten de waarde van uw woning bij een waardebepaling. Wij kunnen u snel en efficiënt van dienst zijn dankzij onze expertise en zorgvuldigheid waar wij mee werken.

 

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling geeft aan wat de marktwaarde van uw huis is. Verschillende factoren zoals: afmetingen, ligging enfunctionele indeling bepalen de waarde van de woning. De taxateur informeert u over de waarde en u kunt vervolgens de verkoopprijs van uw huis bepalen.

 

 

Hoe werkt een gratis waardebepaling op Goeree-Overflakkee?

Door middel van een uniform taxatiemodel stelt onze taxateur een waardebepaling op. Wij houden rekening met de volgende factoren: de oppervlakte, staat van de woning en onderhoud, inhoud van de woning, functionele indeling, energiezuinigheid, isolatie, het bestemmingsplan en tot slot de ligging van uw huis. De waarde van uw woning wordt aan de hand van strenge richtlijnen en onderbouwingen vastgesteld. Wij nemen graag de tijd voor u en geven de informatie over de totstandkoming van de waarde indicatie van uw woning. Wij bieden een transparante dienstverlening en houden u op de hoogte van onze taken.

 

Wie bepaalt de waarde?

Struijk & Struijk Makelaardij is al meer dan 30 jaar ervaren taxateur op Goeree-Overflakkee. Omdat wij erkend NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxateur zijn, beschikken wij over alle benodigde certificaten. Wij kunnen hierdoor verschillende soorten taxaties uitvoeren. Wij garanderen u een betrouwbare en snelle service. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis waardoor wij snel en professioneel de waarde kunnen bepalen.

 

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning op Goeree-Overflakkee laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

 

Wilt u meer weten over Struijk & Struijk? Kijk dan eens verder rond op onze website

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.