Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis taxeren Goeree-Overflakkee

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis? Bij ons kunt u uw huis op Goeree-Overflakkee laten taxeren. Wij stellen snel en vakkundig een taxatierapport voor u op en zijn al meer dan 35 jaar een begrip op het eiland. Struijk & Struijk Makelaardij, gevestigd in Middelharnis, helpt u verder.

Uw huis taxeren, hoe werkt dat?

Een taxatie bepaalt de marktwaarde van een woning. Een taxateur stelt de prijsbepaling van een woning op. Dit is de waarde die een huis op het moment van de opname heeft. Hiermee kunt u een hypotheek vaststellen, een verkoopprijs voor uw huis laten vastleggen, de verdeling bij een scheiding regelen of een extra hypotheek aanvragen voor bijvoorbeeld een uitbouw. De gehele taxatie wordt voor u vastgelegd in een taxatierapport.

Wat staat er in een taxatierapport?

De taxateur bepaalt de waarde van een pand aan de hand van een uniform taxatiemodel waarbij rekening gehouden wordt met de staat van onderhoud, de oppervlakte en inhoud van het pand, de functionele indeling, de isolatie en energiezuinigheid, het bestemmingsplan en de ligging van de woning. De taxatie wordt volgens uniforme en strenge richtlijnen uitgevoerd en onderbouwt zodat u precies weet hoe de taxatie tot stand is gekomen. Al deze bevindingen worden vervolgens vastgelegd in een taxatierapport. Hiermee kunt u vervolgens een hypotheek aanvragen. Wij kennen de huizenmarkt als geen ander en gaan met vertrouwen de samenwerking tegemoet.

Huis taxeren Goeree-OverflakkeeWie taxeert mijn huis?

Struijk en Struijk Makelaardij heeft al ruim 30 jaar ervaring in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee. Wij voeren de taxatie graag voor u uit en kunnen u hier zorgvuldig en snel mee helpen. We zijn erkend NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxateur waardoor wij beschikken over de benodigde certificaten. Dankzij deze certificaten kunnen wij verschillende vormen van taxaties voor u uitvoeren. Struijk & Struijk Makelaardij stelt uw taxatie voor u op. Wij voeren taxaties uit op en rondom Goeree-Overflakkee.

Huis taxeren op Goeree-Overflakkee

Bent u benieuwd naar de waarde van een woning of bedrijfspand? Vraag dan direct een taxatie aan via Struijk & Struijk. Neem contact met ons op en we helpen u direct verder.

Lees ook het interview met eigenaar Eldert Reedeker.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.