Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Herkingen

Ben je op zoek naar een nieuw huis en wil je graag wonen in Herkingen? Bij Struijk & Struijk bieden we verschillende huizen te koop aan. We zijn al ruim 30 jaar actief op de huizenmarkt in de omgeving van Goeree-Overflakkee en helpen je graag met een huis dat bij jou past!

Huis te koop Herkingen

Of je nu als starter op zoek bent naar je eerste woning of als doorstromer een nieuw huis zoekt. Onze professionals helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomhuis! We kennen de lokale markt en helpen je graag tijdens het hele proces. Zo koop je niet alleen een huis dat aan jouw wensen voldoet, maar ook nog eens voor de juiste prijs. Ben jij benieuwd welke huizen er te koop staan in Herkingen? Je bent welkom bij ons op kantoor aan de Langeweg 2 te Middelharnis om kennis te komen maken.

Huis verkopen in Herkingen

Het is vast geen verrassing dat het aanbod op de huizenmarkt nog steeds erg klein is. De huizen zijn schaars en de vraag is groot. Huizen in de omgeving van Herkingen zijn dan ook meer dan welkom, zodat we ons aanbod kunnen vergroten. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om je huis te verkopen. Dan gaan we graag samen aan de slag om jouw woning onder de aandacht te brengen voor een succesvolle verkoop.

Huis te koop Herkingen

Wonen in Herkingen

Met zo’n 1.250 inwoners is Herkingen een knus dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee. Oorspronkelijk was Herkingen een opzichzelfstaande gemeente, maar later werd het samengevoegd met de gemeente Melissant en Dirksland. Naast de molen De dankbaarheid en een hervormde kerk heeft het dorp ook twee havens. Het dorp ligt aan het Grevelingenmeer, een omgeving waar je jezelf kunt uitleven als het gaat om watersport. Geniet als natuurliefhebber van het grootste zoutwatermeer van West-Europa!

Wil jij in dit mooie dorp wonen? Wij helpen je graag verder met de aankoop of verkoop van je huis in Herkingen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bekijk het aanbod op onze website.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.