Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Melissant

Huis te koop Melissant

Ben je op zoek naar jouw droomwoning en zie je jezelf al wonen in Melissant? Of bied je jouw huidige woning te koop aan? Struijk & Struijk is al ruim 30 jaar actief in de woningmarkt en helpt je graag verder. Wij helpen met taxeren, kopen en verkopen van woningen in de omgeving Goeree-Overflakkee.

Huis te koop Melissant

Bij Struijk & Struijk staat er een deskundig team voor je klaar om te helpen bij de zoektocht naar een nieuw huis. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste huis of een volgende stap. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het aankoopproces. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Middelharnis. Hierdoor zijn we bekend in de omgeving en weten we wat er speelt in de huizenmarkt.

Heb je specifieke wensen voor de aankoop van jouw woning? En ben je benieuwd of wij je kunnen helpen bij de zoektocht? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om nader kennis te maken. Je vind ons aan de Langeweg 2 te Middelharnis. Samen kijken we graag of er een passend huis te koop staat!

Huis te koop aanbieden in Melissant

Niet alleen voor de aankoop van een huis ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je ook graag bij de verkoop van je huidige woning. Het is geen verrassing dat er weinig nieuw aanbod is in de woningmarkt. Nieuw aanbod in de omgeving van Melissant is dan ook meer dan welkom, zodat we ons huidige portfolio uit kunnen breiden. Zet je huis te koop bij Struijk & Struijk en samen verkopen we de woning snel en vakkundig.

Wonen in Melissant

Het dorp Melissant is centraal gelegen op het eiland en is onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Het dorp staat bekend als geitendorp vanwege de geschiedenis waarbij vele inwoners in het bezit waren van een geit.

Kun jij niet wachten om het huis van je dromen in Melissant te vinden? En ben je benieuwd welke huizen er op dit moment te koop staan? Samen gaan we graag op zoek naar een passende woning binnen jouw budget. Neem contact op via het onderstaande contactformulier of neem alvast een kijkje bij het aanbod op onze website.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.