Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Melissant

Huis te koop Melissant

Ben je op zoek naar jouw droomwoning en zie je jezelf al wonen in Melissant? Of bied je jouw huidige woning te koop aan? Struijk & Struijk is al ruim 30 jaar actief in de woningmarkt en helpt je graag verder. Wij helpen met taxeren, kopen en verkopen van woningen in de omgeving Goeree-Overflakkee.

Wonen in Melissant

In het kleine dorp Melissant is het gezellig wonen, mensen begroeten mensen elkaar op straat en er is een oranjevereniging actief die door het jaar heen leuke activiteiten organiseert voor de gemeenschap. Het kleine dorp beschikt over een aantal basisvoorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en enkele lokale winkels. Voor uitgebreidere voorzieningen gaan inwoners meestal naar het nabijgelegen Ouddorp of Middelharnis.

Het dorp is omringt door het prachtige landschap van het eiland, zo wandel je bijvoorbeeld naar het nabijgelegen natuurgebied en kijkt uit over de slikken waar vaak vogels gespot worden. Ook is er een mooie golfbaan in Melissant en is er een voetbalvereninging actief. Natuurlijk zijn er ook diverse stranden in de buurt, dus liefhebbers van de natuur en buitenactiviteiten zullen helemaal op hun plek wonen in Melissant. Ben je enthousiast? Kijk welke huizen te koop Melissant staan!

Huizen te koop Melissant

Bij Struijk & Struijk staat er een deskundig team voor je klaar om te helpen bij de zoektocht naar een nieuw huis. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste huis of een volgende stap. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het aankoopproces. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Middelharnis. Hierdoor zijn we bekend in de omgeving en weten we wat er speelt in de huizenmarkt.

Heb je specifieke wensen voor de aankoop van jouw woning? En ben je benieuwd of wij je kunnen helpen bij de zoektocht? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om nader kennis te maken. Je vind ons aan de Langeweg 2 te Middelharnis. Samen kijken we graag of er een passend huis te koop staat!

Aanbieden: Huis te koop in Melissant

Niet alleen voor de aankoop van een huis ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je ook graag bij de verkoop van je huidige woning. Het is geen verrassing dat er weinig nieuw aanbod is in de woningmarkt. Nieuw aanbod in de omgeving van Melissant is dan ook meer dan welkom, zodat we ons huidige portfolio uit kunnen breiden. Zet je huis te koop bij Struijk & Struijk en samen verkopen we de woning snel en vakkundig.

Wil je hier ook wonen?

Het dorp Melissant is centraal gelegen op het eiland en is onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Het dorp staat bekend als geitendorp vanwege de geschiedenis van waarbij vele inwoners van Melissant in het bezit waren van een geit.

Ben je je aan het oriënteren om een huis te kopen in Melissant? En ben je benieuwd welke huizen te koop Melissant staan? Samen gaan we graag op zoek naar een passende woning binnen jouw budget. Neem contact op via het onderstaande contactformulier of neem alvast een kijkje bij het aanbod op onze website.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.