Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Middelharnis

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en wil je graag een huis kopen in Middelharnis? Of wil je jouw huidige huis verkopen? Struijk & Struijk  is al ruim 30 jaar actief in de huizenmarkt. Wij bieden huizen te koop aan en verkopen huizen in de omgeving van Middelharnis. Ga met ons op zoek naar jouw droomhuis of bied bij ons jouw huis te koop aan.

Huis te koop Middelharnis

Huizen te koop Middelharnis

Heb je interesse om een woning in Middelharnis aan te kopen dan staat er een deskundig team voor je klaar.  Gedurende het hele proces staan we voor je klaar en helpen we je waar nodig. Onze professionals zijn al geruime tijd actief op de huizenmarkt en zijn bekend in de omgeving Goeree-Overflakkee. Ben jij benieuwd welke huizen te koop staan in Middelharnis? Wij helpen je graag bij het vinden van passend huis naar jouw wensen.

Het kantoor van Struijk & Struijk is gevestigd in de dorpskern van Middelharnis. Hierdoor zijn we bekend in de omgeving en weten we wat er speelt. Heb je een concrete zoekvraag en ben je benieuwd of we je kunnen helpen? Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een huis met karakter. Neem contact met ons op! Je bent van harte welkom om kennis te maken. Je vindt ons kantoor aan de Langeweg 2.

Mijn huis te koop aanbieden in Middelharnis

Het zal je vast niet zijn ontgaan. De huizen zijn schaars en er is een krapte in de woningmarkt. Wij breiden ons aanbod graag verder uit en nieuwe huizen in de omgeving van Middelharnis zijn dan ook meer dan welkom. We zetten jouw huis te koop om het vervolgens met de juiste begeleiding snel en vakkundig te verkopen.

Wonen in Middelharnis

Middelharnis, bij de inwoners ook wel bekend als Menheerse, is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het dorp vormt samen met Sommelsdijk de woonkern en ligt centraal op het eiland. Het dorp heeft een oud centrum met karakteristieke panden. Je vind hier leuke winkeltjes en dichtbij de haven met rondom diverse cafés en restaurants met gezellige terrasjes.

Ben jij enthousiast geworden over dit mooie dorp en ben je benieuwd welke huizen er te koop zijn in Middelharnis? We praten graag verder over de wensen van jouw droomwoning. Neem contact met ons op via het contactformulier of neem alvast een kijkje bij het aanbod.

Deze woningen hebben we succesvol verkocht in Middelharnis:

      

Makelaar Middelharnis

Bij Struijk & Struijk Makelaardij heeft u de mogelijkheid om samen met onze makelaars diverse woonmogelijkheden in Middelharnis te bekijken. Het dorp heeft onder andere vrijstaande huizen, appartementen, starterswoningen en bungalows. Als makelaar in Middelharnis staan wij u onder andere bij tijdens bezichtigingen, de taxatie en het koopcontract van uw huis. Struijk & Struijk Makelaardij heeft naast een ruim aanbod in koopwoningen, ook bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden in en rondom Middelharnis. Klik hier voor meer informatie over uw makelaar in Middelharnis en vindt uw droomhuis!

huis te koop middelharnis

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.