Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Sommelsdijk

Zoek je een huis te Sommelsdijk? Wil je je eigen huis te Sommelsdijk verkopen? Aangenaam wij zijn Struijk & Struijk makelaardij te Middelharnis en we helpen je graag verder bij het kopen of verkopen van je woning. 

Huis te koop Sommelsdijk

Struijk en Struijk is al 30 jaar actief in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee en omstreken. Wil je een huis kopen te Sommelsdijk dan staat ons deskundige team voor u klaar. Van A tot Z, tijdens het gehele proces staan we voor je klaar en lopen we met je mee. Heb je een specifieke zoekvraag voor een type woning te Sommelsdijk laat het ons dan weten, we benaderen je dan als we een passend huid hebben gevonden bij jouw wensen. Zoek je een nieuwbouwproject of een mooie jaren 30 woning? Geen enkel probleem, we gaan direct voor je op zoek.   

Struijk & Struijk Makelaardij is met haar kantoor gevestigd aan de Langeweg 2 in Middelharnis, op de grens van Middelharnis en Sommelsdijk, we zitten dicht bij het vuur en kunnen je professioneel en snel van dienst zijn. Van harte welkom om eens nader kennis te maken. 

Huis te koop SommelsdijkHoe kan ik een huis verkopen in Sommelsdijk?

Struijk & Struijk heeft een ruim aanbod huizen in Sommelsdijk en nieuwe huizen zijn altijd welkom in ons uitgebreide portfolio. Wij helpen je graag verder om je huis te verkopen. Of het nu gaat om het taxeren van de woning of de begeleiding bij de verkoop (met ons unieke verkoopmediaplan!), wij staan klaar om je woning snel en vakkundig te verkopen. Velen gingen je voor en met tevredenheid, dat is onze beste reclame. 

Aanbod Woningen Sommelsdijk

Zoek je een woning in Sommelsdijk kun je kijken bij ons woningaanbod. Wij beschikken door de tijd heen over diverse woningen in Sommelsdijk en omstreken. Ontdek vandaag nog welke panden er te koop zijn in Sommelsdijk. Bekijk ons aanbod.

Waarom een woning kopen in Sommelsdijk?

Sommelsdijk ligt op Goeree-Overflakkee. Het dorp is centraal gelegen op het eiland. Een dorp met rijke geschiedenis, mooie straatjes, leuke winkels en dichtbij de natuur. Een ons kent ons omgeving op het prachtige Goeree-Overflakkee. Een eiland vol verrassingen... denk aan de wijde stranden, de uitgebreide natuurgebieden, gezellige terrasjes en leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Ben je nou geïnteresseerd geraakt en wil je eens verder praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden als makelaar? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of kom even langs om kennis te maken. 

Makelaar Sommelsdijk

Er is een grote kans dat u uw droomhuis vindt via Struijk & Struijk makelaardij in Sommelsdijk. Wij beschikken over een ruim aanbod aan koopwoningen in Sommelsdijk en de nabijgelegen omgeving. Daarnaast hebben wij diverse nieuwbouwprojecten, huurwoningen en kavels tot onze beschikking. Meer weten? Lees hier alles over onze makelaar in Sommelsdijk!

Wilt u weten welke panden er op dit moment beschikbaar zijn in Sommelsdijk? Bekijk ons meest recente aanbod!

 

Deze woningen hebben we succesvol verkocht in Sommelsdijk:

      

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.