Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis te koop Sommelsdijk

Zoek je een huis in Sommelsdijk? Wil je je eigen huis in Sommelsdijk verkopen? Wij zijn Struijk & Struijk makelaardij te Middelharnis en we helpen je graag verder bij het kopen of verkopen van je woning. 

Huis te koop Sommelsdijk

Huis te koop Sommelsdijk

Struijk en Struijk is al 30 jaar actief in de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee en omstreken. Wil je een huis kopen Sommelsdijk dan staat ons deskundige team voor je klaar. Heb je een specifieke zoekvraag voor een type woning in Sommelsdijk laat het ons dan weten, we benaderen je dan als we een passend huis hebben gevonden bij jouw wensen. Zoek je een nieuwbouwproject of juist een mooie
jaren 30 woning? We gaan direct voor je op zoek!

Struijk & Struijk Makelaardij is met haar kantoor gevestigd aan de Langeweg 2 in Middelharnis, op de grens van Middelharnis en Sommelsdijk. We zitten dicht bij het vuur en kunnen je professioneel en snel van dienst zijn. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen of maak een afspraak met een van onze makelaars. 

Waarom een woning kopen in Sommelsdijk?

Sommelsdijk ligt op Goeree-Overflakkee. Het dorp is centraal gelegen op het eiland. Een dorp met rijke geschiedenis, mooie straatjes, leuke winkels en dichtbij de natuur. Een hechte en gezellige gemeenschap op het prachtige Goeree-Overflakkee. Een eiland vol verrassingen... denk aan de wijde stranden, de uitgebreide natuurgebieden, gezellige terrasjes en leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je eens verder praten over een huis kopen in Sommelsdijk? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of kom even langs om kennis te maken. 

Hoe kan ik een huis verkopen in Sommelsdijk?

Huis te koop sommelsdijk

Struijk & Struijk heeft een ruim aanbod huizen in Sommelsdijk en nieuwe huizen zijn altijd welkom in ons uitgebreide portfolio.

Heb je een koophuis Sommelsdijk? Dan helpen we jou graag verder om je huis te verkopen. Of het nu gaat om het taxeren van de woning of de begeleiding bij de verkoop (met ons unieke verkoopmediaplan!), wij staan klaar om je woning snel en vakkundig te verkopen. Velen gingen je voor en met tevredenheid, dat is onze beste reclame. 

Deze woningen hebben we succesvol verkocht in Sommelsdijk:

   

Huizen te koop Sommelsdijk

Er is een grote kans dat u uw droomhuis vindt via Struijk & Struijk makelaardij in Sommelsdijk. Wij beschikken over ruime keuze huizent te koop Sommelsdijk en de nabijgelegen omgeving. Daarnaast hebben wij diverse nieuwbouwprojecten, huurwoningen en kavels tot onze beschikking. Meer weten? Lees hier alles over onze makelaar in Sommelsdijk!

Wilt u weten welke panden er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk onze meest recente huizen te koop Sommelsdijk!

huis te koop sommelsdijk

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.