Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huis verkopen Goeree-Overflakkee

Uw huis verkopen is een grote stap en kent vaak verschillende redenen. U heeft wellicht behoefte aan een nieuwe woonwijk. Of misschien verandert de samenstelling van uw gezin en wilt u groter of juist kleiner gaan wonen? Wanneer u uw huis wilt verkopen op Goeree-Overflakkee helpt Struijk & Struijk, makelaar uit Middelharnis, u daar uiteraard bij.

Wie is uw makelaar?

Struijk & Struijk heeft al ruim drie decennia ervaring in de woningmarkt. Wij willen u graag ondersteunen bij het verkopen van uw woning. Ons team heeft veel expertise en deze zullen wij uiteraard inzetten wanneer u uw huis wilt verkopen op Goeree-Overflakkee.

Uw woning verkopen

Een huis verkopen is een spannend proces. De plek waar u veel tijd heeft doorgebracht en waar zich allerlei dingen hebben afgespeeld, zult u nu aan iemand anders verkopen. U heeft hier wellicht vragen over. Hoe werkt dat precies? Is er genoeg vraag naar mijn huis? Hoelang gaat de verkoop duren? Wij weten als geen ander hoe dit hele proces in zijn werk gaat en helpen u hier graag bij.

Huis verkopen Goeree-OverflakkeeHoe ziet het proces eruit wanneer ik mijn huis verkoop?

Struijk en Struijk schat de waarde van uw huis in en we bepalen een reële verkoopprijs. We helpen u met het verkoopklaar maken van uw huis en zorgen ervoor dat uw woning onder de aandacht komt bij potentiële kopers. Dit doen wij door middel van ons verkoopmediaplan dat bijdraagt aan een snellere verkoop. We vinden de juiste kandidaten die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw woning en wij nemen de bezichtigingen voor u uit handen. U kunt op ons rekenen, we onderhandelen totdat u helemaal tevreden bent.

Uw huis verkopen op Goeree-Overflakkee

Struijk & Struijk biedt u advies tijdens de verkoop van uw huis. Goeree-Overflakkee is een eiland dat vele mogelijkheden biedt. De huizenmarkt in deze regio is zeer divers. Zo bieden wij naast vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap woningen en appartementen, ook kavels en nieuwbouwwoningen aan.

Naast het verkopen van uw huis helpen we u uiteraard ook graag met het kopen van een huis

Wilt u meer weten over ons aanbod en onze diensten? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact op met één van onze makelaars.

 

   

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.