Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Oude-Tonge

Ben jij van plan een huis te kopen in Oude-Tonge? Wij van Struijk & Struijk Makelaardij helpen je hier graag bij! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met huur- en koophuizen op Goeree-Overflakkee. Op de huidige huizenmarkt is de vraag groot en het aanbod gering, wij begrijpen dan het vinden van een huis daardoor een uitdaging is. Maar samen met jou zoeken we graag naar huizen te koop in Oude-Tonge. 

Woningen Oude-Tonge

Waarom wonen in Oude-Tonge?

Oude-Tonge bevindt zich in het oostelijke gedeelte van Goeree-Overflakkee. Oude-Tonge is een gezellig dorp waar je van alles kunt doen. In het centrum van het dorp bevinden zich verschillende winkels variërend van kledingboetiekjes tot drogisterijen, een plaatselijke bakker en een slager. Daarnaast kun je ook genieten van diverse eetgelegenheden aan “de Kaai”.

Wie liever de rust opzoekt kan ook terecht in Oude-Tonge. Het dorp bevindt zich aan de rand van het eiland en daardoor kun je een eind gaan wandelen en fietsen terwijl je over de Krammer heen kijkt. Ook de Grevelingendam is goed bereikbaar waar in de zomer een frisse duik genomen kan worden. De drukte opzoeken is ook geen probleem vanuit Oude-Tonge, binnen 30 minuten sta je in Rotterdam! 

Huizen te koop in Oude-Tonge

Bij Struijk & Struijk staat er een deskundig team voor je klaar om te helpen bij de zoektocht naar een nieuw huis. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste huis of een volgende stap. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het aankoopproces. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Middelharnis. Hierdoor zijn we bekend in de omgeving en weten we wat er speelt in de huizenmarkt. Heb je specifieke wensen voor de aankoop van jouw woning? Wil je weten welke woningen Oude-Tonge te koop staan? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om nader kennis te maken. Je vind ons aan de Langeweg 2 te Middelharnis. Samen kijken we graag of er een passend huis te koop Oude-Tonge staat!

Oude-Tonge als woonplaats

huizen te koop Oude-tonge

Oude-Tonge is een fijne plek om te wonen. Het dorp heeft drie verschillende basisscholen, diverse restaurants, twee supermarken, een voetbalclub, tennisclub, honkbalvereniging en turnvereniging. Oftewel, Oude-Tonge is een plek voor iedereen! Wil jij hier je droomhuis vinden? Wij van Struijk & Struijk Makelaardij helpen je graag met alle vraagstukken die komen kijken bij de aankoop van een huis.

 

Wie wil hier nu niet wonen?

Er staan diverse en mooie huizen te koop Oude-Tonge en door nieuwbouwprojecten komen er alleen maar meer huizen bij! Neem ons aan als aankoopmakelaar en wij houden je op de hoogte over de nieuwe huizen te koop in Oude-Tonge komen. Wij kijken graag naar wat er mogelijk is en vinden, mede door onze ervaring, jouw droomhuis. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet woon jij straks in het pittoreske Oude-Tonge.

Wil je alvast rondkijken? Bekijk dan ons hele woningaanbod!

huizen oude tonge

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.