Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Oude-Tonge

Ben jij van plan een huis te kopen in Oude-Tonge? Wij van Struijk & Struijk Makelaardij helpen je hier graag bij! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met huur- en koophuizen op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Op de huidige huizenmarkt is de vraag groot en het aanbod gering, wij begrijpen dan het vinden van een huis daardoor een uitdaging is. Maar samen met jou zoeken we graag naar huizen die te koop staan in Oude-Tonge. 

Woningen Oude-Tonge

Waarom wonen in Oude-Tonge?

Oude-Tonge bevindt zich in het oostelijke gedeelte van Goeree-Overflakkee. Oude-Tonge is een gezellig dorp waar je van alles kunt doen. In het centrum van het dorp bevinden zich verschillende winkels variërend van kledingboetiekjes, tot drogisterijen, een plaatselijke bakker en een slager. Daarnaast kun je ook genieten van diverse eetgelegenheden aan “de Kaai”.

 

Wie liever de rust opzoekt kan ook terecht in Oude-Tonge. Het dorp bevindt zich aan de rand van het eiland en daardoor kun je een eind gaan wandelen en fietsen terwijl je over de Krammer heen kijkt. Ook de Grevelingendam is goed bereikbaar waar in de zomer een frisse duik genomen kan worden. De drukte opzoeken is ook geen probleem vanuit Oude-Tonge, binnen 30 minuten sta je in Rotterdam! 

 

Oude-Tonge als woonplaats

Oude-Tonge is een fijne plek om te wonen. Het dorp heeft drie

verschillende basisscholen, diverse restaurants, twee supermarken, een voetbalclub, tennisclub, honkbalvereniging en turnvereniging. Oftewel, Oude-Tonge is een plek voor iedereen! Wil jij hier je droomhuis vinden? Wij van Struijk & Struijk Makelaardij helpen je graag met alle vraagstukken die komen kijken bij de aankoop van een huis.

 

Wie wil hier nu niet wonen?

Oude-Tonge heeft diverse en mooie huizen te koop staan, maar door nieuwbouwprojecten komen er alleen maar meer huizen bij! Neem ons aan als aankoopmakelaar en wij houden je op de hoogte over de nieuwste huizen in Oude-Tonge. Wij kijken graag naar wat er mogelijk is en vinden, mede door onze ervaring, jouw droomhuis. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet woon jij straks in het pittoreske Oude-Tonge.

 

Wil je alvast rondkijken? Bekijk dan ons woningaanbod!

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.