Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Battenoord

Benieuwd welke huizen er te koop staan in Battenoord? Bij Struijk & Struijk Makelaardij helpen we je graag verder! Met ruim 30 jaar ervaring op de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan en vinden jouw droomhuis in Battenoord.

Wonen in Battenoord

Battenoord is een klein dorpje, centraal gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee aan de dijk met het Grevelingenmeer. Het is dan ook de ideale uitvalsplek voor recreatie aan het water. Battenoord staat bekend om de kleine jachthaven, maar vooral ook om de kolonie flamingo's die jawonen in battenoordarlijks overwintert naast de haven.

Het piepkleine dorpje valt onder het naastgelegen Nieuwe-Tonge. Daarnaast sta je ook zo in de grotere dorpen van het eiland zoals Oude-Tonge of Middelharnis met uitgebreide faciliteiten voor winkelen en boodschappen.

 

 

 

Battenoord als woonplaats

Battenoord is een ideale plaats om rustig te vertoeven in de winter en volop te genieten van de omgeving in de zomer. Of je nu werkt in de randstad en op zoek bent naar een relaxte thuisbasis of als starter de fijne sfeer van Goeree-Overflakkee wil in jouw woonplaats. 

Als je houdt van wandelen en fietsen in de natuur, zal je je in Battenoord snel thuis voelen. De unieke omgeving geeft je rust en het hele jaar door een echt vakantiegevoel.

Huizen te koop in Battenoord

Wil je graag meer te weten komen over huizen die te koop staan of te koop komen in Battenoord? Wij helpen je graag verder en houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Battenoord. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jij je droomhuis vindt. Meer weten? Neem dan contact op met ons en wie weet woon jij straks langs het Grevelingenmeer in Battenoord!

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.