Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop in Achthuizen

Ben jij benieuwd welke huizen er te koop staan in Achthuizen of heb je een woning op het oog? Wij helpen je graag verder! Struijk & Struijk Makelaardij heeft ruim 30 jaar ervaring op de woningmarkt in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne Putten. Samen met jou zoeken we naar een huis in Achthuizen dat aan al je wensen voldoet. 

Wonen in Achthuizen 

Achthuizen is een klein dorpje dicht bij de n59. Deze centrale plek zorgt ervoor dat je in een rustige omgeving kunt wonen maar ook zo de hectiek van de randstad kunt opzoeken. Het dorp ligt midden in de polder en is daarom erg rustig. Toch kun je makkelijk verschillende winkels opzoeken door naar Oude-Tonge of Middelharnis uit te wijken en terug te keren naar de rustige sfeer van Achthuizen.

Achthuizen loopt door in het dorp Langstraat wat uitmondt in Sluishaven. Een mooie omgeving aan het water waar in de zomer veel wordt gefietst en wordt gewandeld. In Sluishaven is ook een leuke buitenspeeltuin voor kinderen en een gezellig restaurant aan het water.

Achthuizen als woonplaats

Het dorp heeft onder andere een basisschool en een gezellige voetbalvereniging waar ook andere evenementen worden georganiseerd. Het dorp is erg hecht, de mensen zijn dan ook vriendelijk en gastvrij. Een gezelligheidsdier kan zijn ei makkelijk kwijt in Achthuizen en kan genieten van de diverse activiteiten die wekelijks plaatsvinden. 

Huizen te koop in Achthuizen

Er komen staan steeds meer huizen te koop in Achthuizen. Dat komt niet omdat erveel mensen vertrekken, integendeel! Er wordt flink gebouwd in het dorp en er ontstaan compleet nieuwe wijken aan bijvoorbeeld de Zandweg. Wil jij meer weten over de huizen die te koop staan in Achthuizen? Neem dan contact op met een van onze collega’s en wie weet vind jij je droomhuis in het pittoreske Achthuizen.

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.