Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Nieuwe-Tonge

Wil jij graag een huis kopen in Nieuwe-Tonge? Struijk & Struijk Makelaardij is al ruim 30 jaar actief op de huizenmarkt. Wij bieden huizen te koop aan, onder andere in Nieuwe-Tonge. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis en ondersteunen je tijdens het kopen van een huis.

 

Waarom een huis kopen in Nieuwe-Tonge?

Nieuwe-Tonge is een gezellig dorp gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp heeft een oud centrum, karakteristieke woningen en een mooie kerkring. Daarnaast kun je er Faunapark Flakkee bezoeken. Faunapark Flakkee is een dierenpark waar verschillende soorten dieren bezocht kunnen worden. Een perfect dagje weg waarbij je niet ver de deur uit hoeft!

huizen te koop nieuwe-tonge

Vanaf Nieuwe-Tonge sta je binnen enkele minuten in Middelharnis, een plek die perfect is voor een dagje uit. Of je wil gaan shoppen op “D’n Diek” of wil genieten van een van de horecagelegenheden, vanuit Nieuwe-Tonge is dit geen probleem! Zoek je liever wat meer de rust op? Vanaf Nieuwe-Tonge sta je binnen een half uur op het strand van Ouddorp of fiets je naar de haven van Battenoord om flamingo’s te spotten!

 

Huizen in Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge is een rustige en fijne plek om te wonen. Door de gezellig voetbalvereniging, de supermarkt en basisschool, is dit dorp perfect voor jonge gezinnen of starters. De ligging is perfect wanneer je de rust wil opzoeken, maar werkt in de randstad. Zie jij jezelf hier al wonen? Struijk & Struijk Makelaardij helpt je graag met het kopen van een huis in Nieuwe-Tonge.

 

Nieuwe huizen te koop

Goeree-Overflakkee is constant in ontwikkeling en zo ook Nieuwe-Tonge. Het aantal nieuwbouwhuizen stijgt, neem ons aan als aankoopmakelaar en wij houden je op de hoogte van de nieuwste koophuizen in Nieuwe-Tonge. Wij van Struijk & Struijk Makelaardij weten door onze ervaring hoe we moeten onderhandelen om jouw droomhuis te bemachtigen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet koop jij straks een huis in Nieuwe-Tonge.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.