Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Ooltgensplaat

Wil jij weten welke huizen er te koop staan in Ooltgensplaat? Bij Struijk & Struijk Makelaardij helpen we je graag verder! Met ruim 30 jaar ervaring op de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan en vinden we jouw droomhuis in Ooltgensplaat!

huizen te koop ooltgensplaat

Wonen in Ooltgensplaat

Ooltgensplaat ligt op de zogeheten staart van Goeree-Overflakkee in het oosten van het eiland. Het dorp ligt vlak bij de verbindingsweg naar de randstad of Brabant. Zo woon je centraal en sta je zo in de stad, maar kun je je ook begeven in de natuur. Ooltgensplaat ligt vlak bij het water waar in de zomer veel gefietst en gewandeld wordt. Daarnaast sta je binnen no time in natuurreservaat Heilige Plaat om je in een bosrijke omgeving te begeven. 

De huizen die te koop staan in Ooltgensplaat zijn erg karakteristiek. De straten en huizen zorgen voor een sfeervol dorp waar je je zo thuis kunt voelen. Daarnaast sta je ook zo in de grotere dorp van het eiland zoals Oude-Tonge of Middelharnis voor de uitgebreidere boodschappen of het bezoeken van andere winkels. 

Ooltgensplaat als woonplaats

huizen te koop ooltgensplaatHet dorp is een woonplaats waar iedereen terecht kan. Of je nu werkt in de randstad maar niet in die drukte wil wonen, of als starter de fijne sfeer van Goeree-Overflakkee wil in jouw woonplaats. Ooltgensplaat heeft het allemaal.

Daarnaast is het dorp voorzien van verschillende praktische voorzieningen zoals een supermarkt, tandarts en huisartsenpraktijk. Maar heeft het dorp ook gezellige eettentjes en cafés, een watersportvereniging en een hechte voetbalvereniging.

Huizen te koop in Ooltgensplaat

Heb je een huis op het oog of wil je graag meer te weten komen over huizen die te koop staan in Ooltgensplaat? Wij helpen je graag verder en houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Ooltgensplaat. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jij je droomhuis vindt. Meer weten? Neem dan contact op met ons en wie weet woon jij straks in het pittoreske Ooltgensplaat.

 

huizen te koop ooltgensplaat

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.