Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Stad aan 't Haringvliet

Wil jij weten welke huizen er te koop staan in Stad aan ’t Haringvliet? Wij helpen je graag verder! Ons makelaarskantoor, Struijk & Struijk Makelaardij, helpt je graag in jouw zoektocht naar de perfecte woning. Samen met jou vinden we jouw droomhuis in Stad aan ’t Haringvliet!

Wonen in Stad aan 't Haringvliet

Stad aan ’t Haringvliet, of Stadt, hoe het op Goeree-Overflakkee ook wel wordt genoemd is een klein dorpje dicht bij het Haringvliet. Het kleine dorpje ligt in de polder van Oostflakkee en bevindt zich in een rustige omgeving. Door de ligging aan het water is er prachtige natuur langs de oever te vinden in Stad aan ’t Haringvliet.

Ondanks dat Stad aan ’t Haringvliet een klein dorpje is, heeft het dorp

sfeervolle straten en een warme uitstraling. Het dorp heeft een haven, een jachthaven en een bijbehorende camperplaats.

Vanuit Stad aan ’t Haringvliet sta je met 10 minuten in Middelharnis, waar verschillende winkels zijn, eetgelegenheden en andere culturele uitstapjes. Maar ook de randstad opzoeken is vanuit Stad aan ’t Haringvliet geen probleem.

Stad aan 't Haringvliet als woonplaats

Stad aan ’t Haringvliet is de perfecte plek voor jong en oud. Jonge gezinnen kunnen hier hun plek vinden door de rustige omgeving, twee gezellige basisscholen en de voetbalvereniging waar iedereen welkom is. Daarnaast zijn de middelbare scholen in Middelharnis per fiets makkelijk te bereiken. Overige voorzieningen zijn onder andere een huisartsenpraktijk en een brandweerkazerne.

Huizen te koop in Stad aan 't Haringvliet

Stad aan ’t Haringvliet is in ontwikkeling. Zo komt er een compleet nieuwe wijk ‘Havenstadt’ waarbij er twintig nieuwbouwwoningen worden gebouwd, die onder andere duurzaam worden gebouwd. Ben jij benieuwd of een van deze woningen iets voor jou is, of ben je op zoek naar een ander huis in Stad aan ’t Haringvliet? Wij helpen je graag verder jouw droomhuis te kopen in Stad aan ’t Haringvliet. Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.