Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Stad aan 't Haringvliet

Wil jij weten welke huizen er te koop staan in Stad aan ’t Haringvliet? Onze website biedt uitgebreide informatie over elk huis te koop in Stad aan het Haringvliet, inclusief foto's en gedetailleerde beschrijvingen. Wij helpen je graag verder! Ons makelaarskantoor, Struijk & Struijk Makelaardij, helpt je graag in jouw zoektocht naar de perfecte woning. Samen met jou vinden we jouw droomhuis in Stad aan ’t Haringvliet!

 

Wonen in Stad aan 't Haringvliet

huizen te koop stad aan het haringvliet

Stad aan ’t Haringvliet, of Stadt, hoe het op Goeree-Overflakkee ook wel wordt genoemd is een klein dorpje gelegen aan het Haringvliet. Het kleine dorpje ligt in de polder van Oostflakkee en bevindt zich in een rustige omgeving. Door de ligging aan het water is er prachtige natuur langs de oever te vinden in Stad aan ’t Haringvliet.

 

Stad aan ’t Haringvliet is een klein dorpje, heeft het dorp sfeervolle straten en een warme uitstraling. Het dorp heeft een haven, een jachthaven en een bijbehorende camperplaats.

Gelegen in het schilderachtige Goeree-Overflakkee, biedt deze charmante Zuid-Hollandse plaats een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en een hechte gemeenschap. Vanuit Stad aan ’t Haringvliet sta je met 10 minuten in Middelharnis, waar verschillende winkels zijn, eetgelegenheden en andere culturele uitstapjes. Maar ook de randstad opzoeken is vanuit Stad aan ’t Haringvliet geen probleem. Met een goed halfuur ben je in Rotterdam!

 

Shuis te koop stad aan het haringvliettad aan 't Haringvliet als woonplaats

Stad aan ’t Haringvliet is de perfecte plek voor jong en oud, het is een ideale plek om een gezin te stichten of te genieten van een ontspannen pensioen. Jonge gezinnen kunnen hier hun plek vinden door de rustige omgeving, twee gezellige basisscholen en de voetbalvereniging waar iedereen welkom is. Daarnaast zijn de middelbare scholen in Middelharnis per fiets makkelijk te bereiken. Overige voorzieningen zijn onder andere een huisartsenpraktijk en een brandweerkazerne.

 

Huizen te koop in Stad aan 't Haringvliet

Stad aan ’t Haringvliet is in ontwikkeling. Zo is er een compleet nieuwe wijk ‘Havenstadt’ waar er prachtige en duurzame nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Ben jij benieuwd of een van deze woningen iets voor jou is, of ben je op zoek naar een ander huis in Stad aan het Haringvliet? Ontdek nu diverse koophuizen Stad aan het Haringvliet! Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s.

huizen te koop stad ah haringvliet

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.