Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Koophuizen Dirksland

Wil jij een huis kopen in Dirksland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Struijk & Struijk Makelaardij heeft al ruim 30 jaar ervaring in huur- en koopwoningen op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Wij begrijpen dat met het huidige aanbod en de grote vraag op de huizenmarkt, het juiste koophuis vinden een uitdaging is. Daarom helpen we je graag jouw droomhuis te vinden in Dirksland!

 

Waarom wonen in Dirksland?

Dirksland ligt in het hart van Goeree-Overflakkee. Het dorp is te herkennen aan de grote watertoren die zich aan de rand van het dorp bevindt. Het dorp heeft naast karakteristieke huizen ook een aantal mooie voorzieningen. Een van de belangrijkste is het regionale ziekenhuis “Het van Weel-Bethesda ziekenhuis”, dat in december 2022 wederom is geselecteerd in de top 10 beste Nederlandse ziekenhuizen.

koophuis dirksland

Naast eigen faciliteiten ligt Dirksland nabijgelegen aan Middelharnis en Sommelsdijk, waar je een dagje kunt shoppen op “D’n Diek” of naar een voorstelling kan in het “Diekhuus”. Daarnaast zijn er in Middelharnis veel leuke eettentjes waar je terecht kunt voor lunch, diner of een drankje. Heb je meer behoefte aan rust? Binnen een half uur sta je vanaf Dirksland op het mooie strand van Ouddorp en kun je genieten van de natuur aan de Noordzee.

 

Koophuizen in Dirksland

Dirksland is een fijn dorp om in te wonen voor jonge gezinnen of starters. Het dorp heeft een basisschool die gelegen is naast het zwembad, waar ook zwemles wordt gegeven. Daarnaast is er een voetbalvereniging en een basketbalvereniging. Het dorp heeft verschillende kleine winkeltjes, een supermarkt, bakker, slager en horecagelegenheden. De diversiteit aan huizen te koop in Dirksland varieert van monumentaal tot recentere nieuwbouw. Zie jij jezelf hier al wonen? Struijk & Struijk Makelaardij helpt je graag verder met alle vraagstukken rondom het aanschaffen van een koophuis.

 

Huis te koop Dirksland, iets voor jou?

Kortom, een mooi dorp dat continu in ontwikkeling is. Neem Struijk & Struijk Makelaardij aan als aankoopmakelaar en wij houden je op de hoogte wanneer er een woning te koop is in Dirksland. Wij kijken naar jouw wensen en ondersteunen je bij het vinden van jouw droomhuis. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet woon jij binnenkort in een prachtige koopwoning in Dirksland.

Wil je alvast kijken welke huizen te koop in Dirksland zijn? Bekijk dan ons woningaanbod!

 

Koophuizen Dirksland

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.