Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Huizen te koop Stellendam

Ben jij op zoek naar koophuis in Stellendam?

Wil jij een woning kopen in Stellendam dan ben je bij ons op de juiste plek. Struijk & Struijk Makelaardij heeft al meer dan 30 jaar ervaring in huur- en koopwoningen op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Met het huidige aanbod en de grote vraag op de huizenmarkt kan het een uitdaging zijn om jouw ideale woning te vinden. Daarom zoeken we graag mee om samen koophuizen in Stellendam te vinden!

Waarom wonen in Stellendam?

Stellendam is het jongste dorp van het eiland Goeree-Overflakkee. Echter gaat de geschiedenis van Stellendam terug tot 250 jaar geleden. Deze jaren hebben meerdere verhalen met zich meegebracht, met als rode draad het water. In dit water bevindt zich de Haringvlietdam. Aan de ene kant klotst het water van het Haringvliet tegen de steigers van de jachthaven, een plek waar gezelligheid samenkomt in de vorm van diverse eet- en drinkgelegenheden. Aan de andere kant van de Haringvlietdam bevindt zich de aanlegplaats voor de vissersboten.

Koophuizen Stellendam

Zin om er een dagje op uit te gaan? Stellendam is centraal gelegen tussen plaatsen zoals Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam. Met de auto ben je binnen 40 minuten in. Heb je meer behoefte aan een rustige dag. Dan beschikt Stellendam over een groot recreatiegebied. Een plek waar je zeker tot rust komt tijdens een heerlijke wandeling.

Huizen te koop Stellendam

Stellendam is een fijne woonplaats voor jonge gezinnen. Met keuze uit drie verschillende basisscholen, diverse restaurants, een supermarkt en verschillende sportverenigingen is het dorp van alle gemakken voorzien. Geniet van het prachtige sport- en recreatiebad. En als een van de weinige dorpen beschikt Stellendam over een buitenbad. Zie jij jezelf er al wonen? De aankoop van een eigen huis is een grote stap. Wij helpen je daarom met alle vraagstukken bij de aankoop van jouw koophuis.

Kortom, wie wil er nu niet wonen?

Het is een mooi, jong dorp met meerdere nieuwbouwprojecten. En inmiddels zijn de bedrijventerreinen aardig gevuld. Neem ons aan als aankoopmakelaar en wij houden je op de hoogte van de nieuwste koopwoningen in Stellendam! Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden. Door onze ervaring weten we hoe we moeten onderhandelen om jouw droomwoning te bemachtigen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet woont u binnenkort in uw prachtige koopwoning in het sfeervolle Stellendam.

Wil je op de hoogte blijven van ons woningaanbod schrijf je dan nu in.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.