Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Op zoek naar een koopwoning in Ouddorp?

Wij, bij Struijk & Struijk Makelaardij, zijn al ruim 30 jaar actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur op Goeree-Overflakkee. Ben jij op zoek naar het perfecte huis in Ouddorp? Laat ons je helpen! Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt in je zoektocht naar een huis te koop in Ouddorp, is de vraag naar koopwoningen momenteel erg groot en het aanbod slechts beperkt. Maar wij zoeken graag met je mee naar jouw droomhuis in het pittoreske centrum of juist dicht bij de stranden van Ouddorp.

Koopwoning in Ouddorp

Op deze website vind je een overzicht van de huizen te koop staan in Ouddorp. Neem zelf eens een kijkje en laat ons middels het contactformulier weten indien je interesse hebt in een bezichtiging of behoefte hebt aan meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Koopwoning Ouddorp

Een huis kopen in Ouddorp

Ouddorp is een dorp op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Door de ideale ligging tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee met haar fantastische, uitgestrekte stranden is het erg aantrekkelijk om een koopwoning in Ouddorp te zoeken. In totaal ligt er maar liefst 18 kilometer aan strand. Bovendien heb je bij het Grevelingenmeer mogelijkheden tot zeilen, surfen en kitesurfen en zijn er langs de stranden veel gezellige strandpaviljoens te vinden.

Wonen in Ouddorp

De omgeving trekt vanzelfsprekend liefhebbers van watersport en strandactiviteiten, maar in de uitgestrekte natuurgebieden rondom Ouddorp vind je ook veel mooie wandel- en fietsroutes. Wil je liever dichterbij de voorzieningen wonen? Het kleine centrum van Ouddorp biedt een diversiteit aan winkels, supermarkten en restaurants. Om uitgebreider te winkelen, wijken bewoners makkelijk uit naar het verderop gelegen dorp Middelharnis of de stad Rotterdam.

In de zomermaanden is Ouddorp een populaire bestemming voor toeristen en heeft een gastvrije sfeer. Regelmatig zijn er evenementen en activiteiten in het dorp, waar bewoners de kans krijgen elkaar te ontmoeten. Als je een huis te koop in Ouddorp zoekt, kun je als inwoner dus onderdeel worden van deze vriendelijke gemeenschap.

Koopwoning Ouddorp

Huis kopen: waar je rekening mee moet houden

Het kopen van een huis is een grote stap en brengt veel vragen met zich mee. Want wat moet je allemaal regelen? De Rijksoverheid heeft hier een handige vragenlijst voor opgesteld. Door de vragen te beantwoorden krijg je een gepersonaliseerd overzicht met de zaken die op dat moment voor jou van toepassing zijn. Zo weet je precies wat je moet regelen om jouw huis te kopen in Ouddorp!

Jouw makelaar in Ouddorp

Door Struijk & Struijk Makelaardij aan te nemen als aankoopmakelaar krijg je toegang tot het volledige woningaanbod op Goeree-Overflakkee. Wij houden je op de hoogte van alle koopwoningen in Ouddorp en kijken mee naar je financiële mogelijkheden. Bovendien weten wij door onze 30 jaar ervaring precies hoe je moet onderhandelen en zijn wij zeer goed in staat om de waarde van woningen objectief te beoordelen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en wie weet woon jij binnenkort in een prachtige koopwoning in Ouddorp!

Weten welke huizen er momenteel te koop zijn in Ouddorp? Bekijk ons woningaanbod!

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.