Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Koopwoning Ouddorp

Op zoek naar een koopwoning in Ouddorp?

Struijk & Struijk Makelaardij helpt je verder

Wij, bij Struijk & Struijk Makelaardij, zijn al ruim 30 jaar actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur op Goeree-Overflakkee. Ben jij op zoek naar het perfecte huis in Ouddorp? Laat ons je helpen! Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt in je zoektocht naar een woning in het mooie Ouddorp, is de vraag naar koopwoningen momenteel erg groot en het aanbod slechts beperkt. Maar wij zoeken graag met je mee naar jouw droomhuis dicht bij de stranden van Ouddorp.

Koopwoning in Ouddorp

Op deze pagina vind je een overzicht van de huizen die momenteel te koop staan in Ouddorp. Neem zelf eens een kijkje en laat ons middels het contactformulier weten indien je interesse hebt in een bezichtiging of behoefte hebt aan meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Wonen op Goeree-Overflakkee

Ouddorp is een dorp op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Naast het mooie dorp, zijn het toch de fantastische, uitgestrekte stranden met duinen die veel Nederlanders naar Ouddorp doen trekken. In totaal ligt er maar liefst 18 kilometer aan strand. Bovendien heb je bij het Grevelingenmeer mogelijkheden tot zeilen, surfen en kitesurfen en zijn er langs de stranden veel gezellige strandpaviljoens te vinden. Wonen in Ouddorp klinkt als een ware droom.

Huis kopen: waar je rekening mee moet houden

Het kopen van een huis is een grote stap en brengt veel vragen met zich mee. Want wat moet je allemaal regelen? De Rijksoverheid heeft hier een handige vragenlijst voor opgesteld. Door de vragen te beantwoorden krijg je een gepersonaliseerd overzicht met de zaken die op dat moment voor jou van toepassing zijn. Zo weet je precies wat je moet regelen voor de aankoop van jouw huisje in Ouddorp!

Aannemen als aankoopmakelaar?

Door ons aan te nemen als aankoopmakelaar krijg je toegang tot het volledige woningaanbod op Goeree-Overflakkee. Wij houden je op de hoogte van alle koopwoningen in Ouddorp en kijken mee naar je financiële mogelijkheden. Bovendien weten wij door onze 30 jaar ervaring precies hoe je moet onderhandelen en zijn wij zeer goed in staat om de waarde van woningen objectief te beoordelen. Met Struijk & Struijk Makelaardij aan je zij, ben je gegarandeerd blij.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van ons woningaanbod. 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.