Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Nieuwbouw Middelharnis

Wonen in Middelharnis, wie wil dat nou niet? De grote winkelstraat, vele lagere- en middelbare scholen, genoeg bedrijven om bij te werken en natuurlijk heerlijke horecagelegenheden en leuke uitjes voor in het weekend.

Nieuwbouw in Middelharnis

Middelharnis en het aanliggende dorp Sommelsdijk hebben in de afgelopen jaren veel nieuwbouwprojecten gehad. De afgelopen periode zijn deze nieuwbouwprojecten alleen maar belangrijker geworden, door het afnemende aanbod op de woningmarkt en de toenemende interesse om in Middelharnis te wonen. Niet alleen door inwoners van Goeree-Overflakkee, maar ook vanuit de Randstad. 

Nieuwbouwprojecten via Struijk & Struijk

Op onze website vindt u alle nieuwbouwprojecten in Middelharnis en de rest van Goeree-Overflakkee. Houd daarnaast ook onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Blijf op de hoogte

Wilt u geen nieuwbouwproject in Middelharnis missen. Schrijf u dan in op ons woningzoekendenbestand via de website. Zodra er een nieuwbouwproject wordt aangemeld, bent u de eerste die we op de hoogte stellen.

Struijk & Struijk is actief als Makelaar Goeree Overflakkee. We zijn gevestigd op de grens tussen Middelharnis en Sommelsdijk.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van ons nieuwbouw aanbod in Middelharnis.

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.