Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Waarom kies je een aankoopmakelaar?

Op dit moment is de woningmarkt op Goeree Overflakkee een verkopersmarkt. Weinig tot geen aanbod gecombineerd met veel vraag en stijgende prijzen. Kopers hebben een beperkte keuze en moeten steeds vaker onder druk een beslissing nemen. Juist nu biedt een aankoopmakelaar uitkomst. We geven je tien redenen waarom.

1. Wij tonen je het volledige aanbod, waar Funda dat vaak niet doet. Je krijgt via Struijk & Struijk direct inzicht in het totale woningaanbod 

2. Wij informeren je direct over het aanbod, Funda niet. Als een woning wel op Funda wordt gezet, gebeurt dit soms pas na enkele dagen. De woning wordt eerst alleen via social-mediakanalen gedeeld. Dat maakt dat er meer woningaanbod is, dat nog niet op Funda te vinden is. Wij houden je op de hoogte van dit aanbod.

3. Wij zoeken voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Een koper met Struijk & Struijk als aankoopmakelaar is gegarandeerd een koper die exact weet wat hij kan betalen.

Tekst loopt door onder afbeelding


4. Een koper met Struijk & Struijk is een serieuze koper die weet wat hij wil en die door de verkopende partij serieus genomen wordt. Hierdoor heb je vaak een stapje voor op de andere kopers. Wij bereiken gegarandeerd een beter onderhandelingsresultaat dan een koper zonder makelaar.

5. Een huis koop je met je hoofd èn je hart. Wij onderhandelen zakelijk en professioneel. Wij zijn niet emotioneel betrokken en kunnen daarom zakelijk en objectief de (waarde van de) woning beoordelen. Waar de emoties bij jou als koper soms kunnen overheersen blijven wij als jouw aankoopmakelaar nuchter. En dat kan duizenden euro’s schelen.

6. Wij kennen en benutten de spelregels van het onderhandelingsproces (waar die bij veel kandidaat-kopers niet bekend zijn).

7. Ook in de huidige woningmarkt kan er vaak nog worden onderhandeld en wij weten wanneer. Met ons als aankoop-makelaar kun je, ook onder tijdsdruk, een weloverwogen beslissing nemen over de meest kostbare aankoop van je leven.

8. Onze makelaars voorkomen onzekerheid over uw risico’s op gebreken. Wij weten hoe het zit. En weten vooral wat je kunt doen om de kans op problemen over verborgen gebreken te minimaliseren.

We geven alvast twee adviezen:
• Zorg dat je - voorafgaand aan de bezichtiging - beschikt over een exemplaar van de ‘verkopers vragenlijst’ die de verkoper heeft ingevuld bij aanvang van de verkoopprocedure;
• Ook als de verkoper niet akkoord gaat met het ‘bouwkundig voorbehoud’, kun je de woning bouwkundig laten keuren in de periode tussen de mondelinge wilsovereenstemming en het aflopen van de bedenktijd.

9. Wij voorkomen onzekerheid over de kleine lettertjes in de koopovereenkomst

10. Dè woningmarkt bestaat niet. Maar Struijk & Struijk als aankoopmakelaar weet alles van de lokale markt wat voor jou van belang is. Je NVM-aankoopmakelaar kent de markt, in al haar facetten. En daar kun je jouw voordeel mee doen.

 

 

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.