Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Woningaanbod Funda Middelharnis

Makelaar Struijk & Struijk is al ruim 30 jaar actief in Middelharnis en plaatst een breed aanbod aan woningen uit Middelharnis op Funda. Struijk & Struijk helpt u graag verder bij het taxeren, het kopen en verkopen van uw woning.

Wat doet Struijk & Struijk Middelharnis?

Struijk & Struijk is actief in de verkoop en aankoop van woningen in de omgeving van Goeree-Overflakkee. Wij hebben al jarenlange ervaring als makelaar in het pittoreske dorp Middelharnis en zijn erkend lid van de NVM. Ons gemotiveerde team staat u graag bij tijdens het kopen of verkopen van uw woning. Wij kunnen u begeleiden en van advies voorzien. Vanaf de taxatie en het te koop aanbieden van uw woning in Middelharnis op Funda, tot aan het maken van grote beslissingen rondom de verkoop of aankoop van uw woning.

Waarom kiezen voor Middelharnis?

Middelharnis is een dorp en ligt centraal op het eiland Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland. In het dorp is er een breed aanbod aan verschillende winkels, supermarkten en horecagelegenheden te vinden in het bruisende centrum. Er worden jaarlijks regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals braderieën, muziekfestivals en wielerrondes. Daarnaast zijn er rondom de karakteristieke haven verschillende uitgaans- en horecagelegenheden. Kortom, er valt altijd wat te beleven in dit gezellige dorp.

Een huis kopen of verkopen via Funda in Middelharnis

Struijk & Struijk Makelaardij heeft een ruim aanbod in koopwoningen, bouwgrond, huurwoningen en bedrijfspanden in en rondom Middelharnis. Bent u benieuwd naar ons huidige woningaanbod in dit prachtige dorp? Bekijk hier ons aanbod in Middelharnis op Funda.

Lees hieronder het verhaal van Jan Roedoe

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.