Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Maak kennis met Eldert Reedeker

Eldert Reedeker, gezicht van Struijk & Struijk, stelt zich graag aan voor. 

Eldert Reedeker

Mijn naam is Eldert Reedeker, 56 jaar jong. Ik ben geboren en opgegroeid in Kinderdijk, bij de meesten wel bekend vanwege de wereldberoemde molens. In Alblasserdam heb ik de middelbare school doorlopen waarna ik als beroepsmilitair aan het werk ben gegaan. Na de nodige jaren 's Konings rok te hebben gediend ben ik in de binnenhuisarchitectuur beland waar ik alles leerde wat er in, op en aan een woning zit, hoe het werkt, hoe je het moet toepassen en vooral hoe je er iets moois van kunt maken. Ondanks dat het ontzettend leuk was, was het toch niet helemaal wat ik wilde.

Hoe ben ik in de makelaardij terecht gekomen?
Ik heb toen mijn blik verruimd richting projectontwikkeling en ben daarin gaan werken. Een leerzaam vak waarbij ik veelvuldig contact had met makelaars. Op een dag kwam ik in gesprek met een makelaar over mijn interesses en competenties. Totaal onverwacht, maar deze jas bleek perfect bij mij te passen. Hier kon ik mezelf helemaal in kwijt. Het mooie is dat het werk wat ik voor de makelaardij deed perfect past bij de kennis en ervaring die je in dit beroep nodig hebt. Alles wat ik had gedaan komt in dit mooie vak terug.

Hart verpand aan het eiland
Ik vind Goeree-Overflakkee een prachtig eiland en geniet iedere dag van wat het eiland te bieden heeft. De natuur is prachtig, de mensen heel vriendelijk. Ik kan echt zeggen dat ik mijn hart aan het eiland heb verpand.

Hoe is het om werkzaam te zijn op op Goeree-Overflakkee?
Er liggen nog genoeg uitdagingen op Goeree Overflakkee. De markt is hier flink in beweging. Struijk & Struijk makelaardij is op het eiland een gevestigde naam. Wij zijn steeds weer op zoek om uw woning op een nog betere manier en nog gerichter aan te bieden. Een proces wat nooit stilstaat en waar onze cliënten steeds weer van kunnen profiteren, zowel qua presentatie en de uiteindelijke opbrengst van uw woning.

Indien u plannen hebt om uw woning te verkopen en u bent nieuwsgierig geworden wat onze manier van werken dan precies inhoudt, belt u ons gerust. U kunt ons bereiken via telefoon (0187-470272), per mail (info@struijkstruijk.nl) of loop eens bij ons binnen aan de Langeweg 2A in Middelharnis.

Struijk & Struijk Makelaardij helpt u bij het verkopenaankopen en taxeren van uw huis. 

Meer weten? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.