Maak kennis met Makelaar Eldert Reedeker

Makelaar Eldert Reedeker is het gezicht van Struijk & Struijk. Hij stelt zich graag aan u voor. 
 
Eldert ReedekerMijn naam is Eldert Reedeker, 53 jaar jong. Ik ben geboren en opgegroeid in Kinderdijk, bij de meesten wel bekend vanwege de wereldberoemde molens. In Alblasserdam heb ik de middelbare school doorlopen waarna ik als beroepsmilitair aan het werk ben gegaan. Na de nodige jaren 's Konings rok te hebben gediend ben ik in de binnenhuisarchitectuur beland waar ik alles leerde wat er in, op en aan een woning zit, hoe het werkt, hoe je het moet toepassen en vooral hoe je er iets moois van kunt maken. Ondanks dat het ontzettend leuk was, was het toch niet helemaal wat ik wilde.
 
Hoe ik in de makelaardij terecht ben gekomen
Ik heb toen mijn blik verruimd richting projectontwikkeling en ben daarin gaan werken. Een leerzaam vak waarbij ik veelvuldig contact had met makelaars. Op een dag kwam ik in gesprek met een makelaar te spreken over mijn interesses en competenties. Totaal onverwacht, maar deze jas bleek perfect bij mij te passen. Hier kon ik mezelf helemaal in kwijt. Het mooie is dat het werk wat ik voor de makelaardij deed perfect past bij de kennis en ervaring die je als makelaar nodig hebt. Alles wat ik had gedaan komt in dit mooie beroep terug.
 
Hart verpand aan het eiland
Ik vind Goeree-Overflakkee een prachtig eiland en geniet iedere dag van wat het eiland te bieden heeft. De natuur is prachtig, de mensen heel vriendelijk. Ik kan echt zeggen dat ik mijn hart aan het eiland heb verpand.
 
Makelaar zijn op Goeree-Overflakkee
Voor wat betreft het makelaarsvak kan ik zeggen dat er nog genoeg uitdagingen op Goeree Overflakkee liggen. De markt is hier flink in beweging. Struijk & Struijk makelaardij is op het eiland een gevestigde naam. Wij zijn steeds weer op zoek om uw woning op een nog betere manier en nog gerichter aan te bieden. Een proces wat nooit stilstaat en waar onze cliënten steeds weer van kunnen profiteren, zowel qua presentatie en de uiteindelijke opbrengst van uw woning.
 
Indien u plannen hebt om uw woning te verkopen en u bent nieuwsgierig geworden wat onze manier van werken dan precies inhoudt, kom ik graag bij u langs. U kunt mij bereiken via telefoon (0187-470272), per mail (info@struijkstruijk.nl) of loop eens bij ons binnen aan de Langeweg 2A in Middelharnis. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!
 
Struijk & Struijk Makelaardij helpt u bij het verkopen, aankopen en taxeren van uw huis.