Struijk & Struijk Struijk & Struijk

Koopwoningen


1 objecten gevonden

Huis kopen Goeree-Overflakkee

Op zoek naar koophuizen op Goeree-Overflakkee? Het meest actuele aanbod koopwoningen op Goeree-Overflakkee vind je bij Struijk & Struijk Makelaardij. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee. Je vindt niet alleen ons aanbod huizen op Flakkee, maar ook appartementen en nieuwbouw projecten. Heb je een huis gevonden op Goeree-Overflakkee? We helpen je ook graag als aankoopmakelaar. 

Huis te koop Middelharnis

Centraal op het eiland vindt u Middelharnis, grenzend aan Sommelsdijk. Benieuwd naar dit pitoreske dorp? Bekijk dan onze te koop staande huizen in Middelharnis. Je vindt al ons aanbod ook terug op Funda Middelharnis. Voor een stille verkoop in Middelharnis vragen we je contact op te nemen met een van onze makelaars. Heb jij je droomhuis te koop zien staan in Middelharnis? Ook dan staat ons team aan ervaren makelaars voor je klaar! 

Huis te koop Sommelsdijk

Naast Middelharnis ligt Sommelsdijk. Ben je op zoek naar een koopwoning in Sommelsdijk, dan zul je niet teleurgesteld zijn door het aanbod. In Sommelsdijk komen het hele jaar door veel huizen te koop. 

Koophuizen Dirksland

Ook zo centraal op het eiland is Dirksland. Een prachtig dorp waar menig liefhebber van het eiland wilt wonen. Ben je op zoek naar een huis te koop in Dirksland, kijk dan eens verder rond op onze website. Er zijn zat koophuizen beschikbaar in dit veelzijdige dorp.

Huizen te koop Oude-Tonge

Slechts 30 minuten verwijderd van Rotterdam en je bent in het prachtige Oude-Tonge. Op onze website vind je alle huizen te koop in Oude-Tonge.

Huizen te koop Nieuwe-Tonge

Naast Oude-Tonge vinden we Nieuwe-Tonge. Hier staan regelmatig pareltjes van huizen te koop voor een mooie prijs! Met minder dan 10 minuten verwijderd van Middelharnis, Sommelsdijk en Battenoord, zit je met een koophuis in Nieuwe-Tonge op de goede plek. Battenoord ligt aan de dijk bij het Grevelingenmeer, waar je heerlijk kunt fietsen in de natuur.

Koopwoning Ouddorp

Wil je een woning kopen in Ouddorp? Dan geven we je groot gelijk! Dichtbij de stranden van Ouddorp is een prima plek voor een koopwoning. Bekijk ons aanbod en ontdek alle huizen te koop in Ouddorp.

Koopwoningen Den Bommel

Dichtbij de snelweg wonen? Dan ben je in Den Bommel op de juiste plek om een huis te kopen. Met de N59 om de hoek ben je zo in Rotterdam, Roosendaal of Antwerpen. 

Goedereede huizen te koop

Ben je op zoek naar een pitoreske stad dichtbij het strand? Dan is Goedereede de plek om een koophuis te vinden. Via onze website vind je alle huizen te koop in Goedereede. 

Huizen te koop Ooltgensplaat

Nog zo'n fijn dorp dat niet ver van de A29 verwijderd is. In Ooltgensplaat vind je voldoende huizen te koop voor zowel starters, gezinnen en senioren. 

Koophuizen Stellendam

Ben je op zoek naar een koophuis in Stellendam? Dan helpen we je graag verder. Geef speciale wensen voor een koopwoning in Stellendam aan ons door en we zoeken met je mee!

Huizen te koop Stad aan't Haringvliet

In Stad aan't Haringvliet (in de volksmond 'Stad') staan regelmatig huizen te koop. Vind je het geen probleem om in een klein, knus dorp te wonen? Dan is Stad aan't Harinvliet de plek voor jou om een huis te kopen.

Huizen te koop Melissant

Benieuwd naar de huizen te koop in Melissant? Bekijk dan ons aanbod op de website. Heb je een huis te koop aangeboden gevonden in Melissant via een andere makelaar? Dan ondersteunen wij je graag als aankoopmakelaar. 

Huizen te koop Achthuizen

Bekijk de website voor de nieuwste huizen te koop in Achthuizen. Wil je jouw huis te koop aanbieden in Achthuizen? Dan komen we graag met je in contact om te helpen met een snelle en succesvolle verkoop. 

Huis te koop Herkingen

Wil je een huis kopen of verkopen in herkingen? We helpen je graag verder. Bekijk het aanbod van huizen in Herkingen en neem contact met ons op.

Huis te koop Battenoord

Heb je jouw oog op een huis te koop in Battenoord laten vallen? Laat het ons weten en we begeleiden je graag met de aankoop.
 
Al met al staan er prachtige huizen te koop op Goeree-Overflakkee! Van nieuwbouw tot jaren dertig, van tussenwoning tot vrijstaande villa. Zie jij jezelf al wonen in één van de bovenstaande dorpen en wil je een huis kopen op Flakkee?  Als Flakkeeënaar geniet je van een waterrijke omgeving, prachtige natuur en ben je slechts 30 minuten verwijderd van Rotterdam. Je vindt ons aanbod huizen ook terug op Funda.

Bel of mail ons als je hulp wilt bij een huis kopen op Goeree-Overflakkee.